Aktív témák
-
Fauszt
senior tag
WinXP oprendszert feltételezve (nem írtad milyen) ha csak alvó állapotból kell felébreszteni akkor ütemezett feladatok, ha teljesen kikapcsolt állapotból, akkor meg ha a BIOS-od meg a tápod támogatja (mai gépeknél nem gond) be lehet állítani mikor kapcsoljon be és szintén ütemezett feladattal vagy indítópulttal indíthatod az alkalmazást.
Én pl. úgy szoktam felvenni a tv tuneremmel árammegtakarítás céjából, hogy beállítom a dolgokat, mielőtt elmegyek itthonról kikapcsolom a gépet, s amikor kell a gép bekapcsol, felvesz, majd pedig kikapcsol.
[Szerkesztve] -
morzsa
aktív tag
Üdv. Egy olyan programot keresek, ami magától ébreszti a gépet, és indítja a megfelelő alkalmazást. Úgy, mint mondjuk a ''wake on lan'' csak éppen lan nélkül. Szerintem kissé blőd dolog, de egy barátomnak sarkalatos pont az életében a szülő/villanyszámla. Konkrétan tv adások felvételhez kell a program, ha létezik. Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest