Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Emericus Max #6 üzenetére
Most az irány rossz, vagy még nem áll az egész olyan szinten (szerinted), hogy ez az egész kellően biztonságos legyen? Érzek némi ellentmondást a felsorolásodban.
Egyébkét tetszik vagy sem (még nekem is kissé ambivalensek az érzéseim), de ez a jövő, és semmiképp sem az, hogy k. nagy (villany?) SUV-okkal próbáljuk meg megmenteni a bolygót.
A városban ill. a városi embernek nem kell kocsi, mert már Istentelen nyűg. Szóval a bérelhető járművek – még nagyobb – elterjedésére szükség lenne.
Autonóm vezetés: szintén adja magát. Városban senkinek sem (még a legbenzinvérűbb számára se) élmény vezetni.
Szóval szvsz. az egyetlen kínzó kérdés, hogy hol tart majd a technika 2026-ban. Erre mi "földi halandók" biztos nem tudjuk a választ. Viszont akadnak olyan – az innovációban élenjáró – emberek, akik, ha nem is 100% bizonyossággal, de elég jól látják, hogy mi az, ami elérhető. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz MarciKING24 #1 üzenetére
"A cikk nem tudom miről szól ... "
Esetleg olvasd el. Sokat segíthet a kérdés megválaszolásában.Én speciel ezt az egészet Mate Rimac-nak még el is hiszem. Legalábbis nálam nagyobb a hitele, mint Elon-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- OHH ! Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB RADEON PRO 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest