-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz Lpneo007 #6186 üzenetére
Szerintem itthon money ordert csak az American Express pesti kirendeltségén tudsz kérni. Az is csak international money order.
A Western Union meg teljesen más. Amúgy az ebay kifejezetten óva int a Western Union, MoneyGram és egyéb pénzküldő szolgáltatások használatától.
-
sasa311
veterán
válasz Lpneo007 #6100 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy WU semmiféle felelősséget nem vállal, csak egy pénzküldő szolgálat és E-bay se kártalanít, nem fogadják el a WU utalás igazolását.
Pont ezért, mert semmit sem ér az igazolás annak a nevére küldöd aki fel fogja venni és kész. ill. csak annak tudod küldeni.
[ Szerkesztve ]
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
cocka
veterán
válasz Lpneo007 #6087 üzenetére
A nagyokos csaj akkor ezek szerint nem olvassa a saját díjszabásukat.
Én a helyedben kinyomtatnám ennek a pdfnek a 40. oldalát és a 2. táblázat bal oldali részének 2. sorát az orra alá dugnám, hogy tessék már szíves lenni elolvasni. KÖSZÖNÖM! Mielőtt még további ügyfeleket tetszene félretájékoztatni.
A termék belföldi és nemzetközi Internetes kereskedőknél egyaránt használható.
No comment.
Ennyi erővel én is ülhetnék ott folyószámlákkal kapcsolatos ügyeket intézni, mert én legalább elolvasom, a doksijaikat.
[ Szerkesztve ]
-
L.T.
aktív tag
-
Flow
senior tag
válasz Lpneo007 #6077 üzenetére
Igen, az kell. A wu-val az a probléma, hogy gondolj bele, James Jones-nak küldesz 1000 dollárt, ő felmarkolja a pénzt, és kész. Te meg várod az itemet. Ebaynek jelented, adsz negatív feedbacket, ő meg regel egy új accot. Ezt az ügyet az isten se deríti fel, mivel a wu általában még lakcímkártyát sem kér, sőt... Decemberben nekem is volt egy ilyen ügyem, de hál istennek nem mentem bele, azóta törölték azt a usert, pedig 200+ pozitív feedbackje volt.
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
-
cocka
veterán
válasz Lpneo007 #6069 üzenetére
Cashier's check vagy pedig Personal check
Ezt a kettőt itthonról felejtsd el. Magyaroknak nem opció.
A money orderről annyit, hogy Budapesten kérhetsz az American Express kirendeltségén, nem tudom mennyibe kerül, de asszem így max. 200 dollár küldhető és nyilván van átfutási ideje.
Mindenekelőtt kérdezd meg az eladót, hogy Do you accept international money order? Ha erre az a válasz, hogy nem, akkor egyetlen esélyed a banki átutalás. De ezek mind-mind necces dolgok, mivel simán lenyúlhatnak úgy, hogy nem kapsz semmit. Pénzvisszafizetést biztosan nem.
Banki átutalás esetén nem tudom milyen biztosítékot adnak a bankok lenyúlás esetére, ezt meg kéne érdeklődni. Nyilván hosszú és bonyolult procedúra.
Ha money orderrel lenyúlnak, akkor azt bebuktad. Ez tuti.
de nincs dombornyomott bankkártyám
Nekem sincs, mégis gond nélkül tudok fizetni a MasterCardjaimmal a neten.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- Külpolitika
- Path of Exile 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Tőzsde és gazdaság
- ZIDOO médialejátszók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad E580 i5-7200u Full HD laptop 8 GB RAM 256 GB SSD 4,5 órás akkumulátor
- Új USB rádiós vezeték nélküli magyar multimédiás billentyűzet + egér garantált hatótáv: 1m
- ÚJ Infra távkioldó k canon nikon olympus sony pentax gépekhez ML-L3 RM-1 RM-2 RC-6
- 1m 2m 3m 5m 10m 20m TGreen HDMI DVI kábel kábelek v1.4 3D FullHD + Ethernet csatorna
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING X 8GB LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest