Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuntics
aktív tag
üdv
nemrég írttam itt a topicban,hogy kaptam egy hibes pendrive-ot. Írtam is az eladónak,mellékelve egy videót a hibajelenségről. Választ még nem kaptam,de már értékelni sem engedi a terméket,csak egy szöveg van a helyén.Sajnos még most sem tudok angolul:
We had to remove this listing from the site and you're not required to complete the transaction. If you've already sent payment, the sale should process as normal and you don't have anything to worry about. If you have any questions about delivery, please check tracking or contact your seller. If you run into any trouble along the way eBay is here to help. Please visit the Resolution Center to help resolve any problems you may encounter.
Itt be tudok lépni a Resolution Centerbe,csak nem tudom,mit kellene választanom,Azt szeretném ha küldene egy új,működő terméket az eladó.
Egyébként 2 terméket is vettem tőle egy időben,de egyiket sem engedi értékelni,pedig csak az egyik hibás.
ha valaki tudna nekem segíteni az nagyon megköszönném.
-
tamas1985
tag
válasz
spidersoft
üzenetére
Nekem úgy rémlik hogy bizonyos kártyákhoz be lehet állítani vásárlási limitet, ezt a bankod oldalán tudod megnézni.
-
somnia
senior tag
válasz
spidersoft
üzenetére
Valszeg azért nem találod, mert nincs.
-
spidersoft
senior tag
Üdv!
Nem volt még nagyobb értékű vásárlásom ebayen, de most lenne egy €200 körüli tétel Németországból. Oké, hogy nincs vám meg ÁFA, viszont szeretném tudni, hogy a paypalnél vagy az ebayen kell-e valamit állítani ehhez... illetve mennyi a havi/éves vásárlási limit (régebben olvastam efféléről, hogy létezik, csak most nem találom sehol, hogy mennyi, meg hogy, meg miért).
Köszönöm az infót!

-
dui
aktív tag
Üdv!
Ezt szeretném megrendelni. Lenne rajta valamilyen plusz költség (vám, adó)?
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Biciklire szerelhető iránytűt tudnátok-e ajánlani az ebay-ről?
Olyan érdekelne, ami nem csengős és néhány száz forintos.
(Csak olyanokat látok, ami csengős, és az nekem méretre túl nagy lenne.)Köszönöm előre is.
-
cs.david94
tag
Megjött az első rendelésem, egész gyorsan, júli 22 rendelés, júli 24 postázás, aug 4 kezemben a cucc.
Sok reményt nem fűztem hozzá, 287 forintért szivargyújtós töltő, igaz csak usb aljzat, de eddig kettőből kettő nem töltötte a telefonom, ez tölti. Valamit ügyesen csinálnak a messzi kínában -
cekkk
veterán
Közben kaptam választ az eladótól:
Hello my friend~
Thanks so much for your mail.Our ebay is doing the rectify in these time.Of course if you want to buy something you can tell me.Then i will send a invocie to your paypal account,Then i can send them to you.Thanks so much,
Best regards
Shirley~Az aláhúzott mondatot nem értem
Mit csinál az én ebayem? -
Vasinger!
nagyúr
Lehet valahogy úgy keresni Ebayen, hogy az összes ország termékét kidobja? Ne csak a .com vagy ne csak a .uk-n találhatóakat?
-
mihione
őstag
Sziasztok!Ha refundot kuld ez elado egy hibas termek eseten akkor azt a paypalomra kuldik vagy a bankszamlamra?Mert nekem ugy van beallitva hogy vasarlasnal leveszi a paypal a bankkartyamra es onnan kuldi tovabb az elado szamlajara.
-
NORBl
aktív tag
Amcsiba melyik csomagküldő szolgáltatást válasszam ? Economy a legolcsóbb/leglassabb ? Az itthon kb a sima csomagnak felel meg, ajánlott nélkül ? Illetve mennyi díjat adjak meg ?
+
Azt nem tudom megadni, hogy írjon rám, és megnézem hozzá mennyi lenne a posta ? Mert nem találok ilyen lehetőséget, egyből Amerikát dobja ki, és nem tudom törölni, vagy módosítani. Ezen felül tudok Worldwide-ot választani.
-
cserix
tag
Szép napot Mindenkinek!
Szeretnék licitálni egy termékre. Az eladó "Based in Hungary". A szállításra 10 GBP van feltüntette.Az lenne a kérdésem, hogy még licitálás előtt jó tisztázni , hogy kis hazánkon belül is áll e ez a magas csomagdíj, vagy ráérek akkor is ha esetleg én nyerem meg a licitálást?
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Szeretnék innen vásárolni, viszont ez van ki írva:
Dear my friendThank you very much for visiting my store. However, we'll delay to ship all the items after Holiday period (22June~22July).We apologize for any inconvenience occurred to you. Any needs, you can contact with us through eBay message or our email at popno1shirley@yahoo.com
All messages will be response in 24 hours.Thank you very much~
Shirley
Másnál is ez van, vagy csak nálam a cachebe ragadt be valami, vagy tényleg nincs még újra nyitva a shopja?
-
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok.
Az alapértelmezett pénznemem meg tudom változtatni? Ugyanis fejben könnyebben kalkulálok dollárral vagy euróval, míg most mindenre £-ot ír, ezt pedig annyira nem szeretem.
Előre is köszi!
-
NORBl
aktív tag
"Country/Region of Manufacture" - Ez a termék helye ? Tehát itt megadhatom Magyarországot, ugye ?
Postát, hogy szoktátok megjelölni ? Én az egyszerűbb hirdetés feladást választottam, és ott alapól United States van megadva, ill, hogy milyen csomagban, tarifával küldeném oda. -
Freddycom
őstag
Merre kéne találnom azt a beállítást, hogy az ebayen keresztüli üzenetekről ne kapjak emailt? Elég nekem a telefonon keresztüli notifikáció.
-
randras
veterán
Itt ti látjátok az értékeléseket (részletezve, szöveggel)?
-
nincskedvem
aktív tag
-
Siriusb
veterán
Van lehetőség arra, hogy a kosárba rakott terméket "lefoglalom", tehát kvázi megvásárolom, de nem azonnal fizetek? Buy it now a paypal-os checkout oldalra visz, de most nincs kártyám, és az egyenleg is nulla.
-
törölt tag
Srácok, az adásvételt meddig lehet értékelni?
-
fardem
tag
válasz
nincskedvem
üzenetére
mi innen nem látjuk mi az utolsó határidő. mi volt estimated deliverynek megadva? 3 nap?
-
Degeczi
nagyúr
válasz
nincskedvem
üzenetére
Az eladók többsége nem tölti ki a tracking számot az Ebay felületén, de ettől még persze megadja, ha kéred
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
nincskedvem
üzenetére
A termék oldalán shipping alatt láthatsz egy estimated delivery dátumot.
Ha már letelt az a dátum, akkor reklamálhatsz az eladónál. -
nincskedvem
aktív tag
válasz
Degeczi
üzenetére
Mivel kezdő ebayes vagyok,azért kérdem,hogy az nem tolakodás vagy valami
Hétfőn rendeltem az asszonynak egy telefont, az volt írva,hogy csütörtök délben itt lesz. 12:02 át is vettem, ezért gondoltam hogy ma meg jön. Tracking numbert merre lelem?Edit:
Megtaláltam hogy hol lenne,de nincs. Akkor várok hétfőig? Írtam közben az eladónak.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
nincskedvem
üzenetére
Miért kellene erre itt engedélyt kérned?
Már eddig is kérhettél volna tracking számot (ha egyáltalán azzal kérted a szállítást - de mivel viszonylag nagyobb értékű, valszeg magától is úgy küldte), azzal nem kell várni a határidő végéig -
nincskedvem
aktív tag
Üdv!
Érdeklődnék azután, ha rendeltem ide ausztriába, németországból egy kis akció kamerát. Ma járt le az utolsó határidő, és mivel már fél 7 gondolom nem fog megérkezni. Írhatok az eladónak, esetleg nincs egy csomag követő szám ha sima Német postával rendeltem?
Előre is köszönöm.
-
priti
addikt
Köszi. Múlt hét pénteken kaptam shipped e-mail-t, szóval max arra tudok gondolni, hogy nem levélként, hanem csomagként adta fel, de két 4cm vastag kb. 1cm vastagra összenyomható fülpárna fejhallgatóhoz, simán belefér egy bubis borítékba. Nem lehet ekkora dínó, hogy ebből csomagot csináljon...
Viszont most nézem, hogy az e-mail-ben Standard Int'l Postage van és nem USPS First Class Mail, az egy másik cucc volt, szóval még várok.
Mondjuk 1 hét alatt sima levélként is ideérhetett volna UK-ból, na mindegy.Az a baj, hogy rendszeresen járkálnak csengetni ezek az átok kamu alapítványos kéregetők mappákkal és a család már ki se megy, ha nem postásnak van öltözve aki csenget. Meguntuk az emeletről feleslegesen lerohanást meg kapkodást, hogy jajj el ne menjen mire leérek. Kinéznek, látják hogy valami mappás aztán ennyi. Ezeken meg nem látszik, hogy kézbesítők. Legutóbb is utcai ruhában volt a srác, aki hozta nekem a levelet amcsiból. Lehetne valami sapkájuk vagy karszalag vagy akármi... Ha még értesítőt se dob be, akkor ez így isteni lesz.
-
mcs10
tag
Történet
eladtam amerikába egy terméket, 15e HUF
az vevő megreklamáltam majd nyitott egy "case"-t, az ebay refund-ot alkalmazott és visszakapta a pénzét, míg én termék és pénz nélkül maradtam, holott teljesen hamis vádakkal követelte vissza a pénzt!
Az ebay szerint nem köteles visszaküldeni a vevő terméket! Tehát ingyen kapott meg valamit ami nem is az övé!!!
Ötlet? mert ez így akkora csalás....
-
priti
addikt
Ha levélre, ami kintről jön felragasztják a Magyar Posta "Nemzetközi ajánlott" matricáját, akkor nem lehet valahogy az itteni posta rendszerében rákeresni, hogy van e a nevemen az országban levél? Történik ilyen adatrögzítés vajon, hogy a nevem a rendszerbe kerüljön, ha nemzetközi ajánlottam van?
Az egyik szomszéd bíró és rengeteg küldeményt kap és panaszkodott, hogy a kézbesítő tojik értesítőt kitölteni és bedobni a sikertelen kézbesítésről és most tartok tőle, hogy én is így jártam, csak mielőtt elkezdek sírni az eladónak, hogy nem kaptam semmit gondoltam megkérdezem ti mit szoktatok lépni elsőre, hátha van rá mód, hogy elcsípjem mielőtt visszamegy
Persze lehet átverés a UK,. mint felettem írják és ezért hetek múlva fog megjönni a világ másik végéből, de átnéztem a negatív minősítéseit az eladónak és egyetlen ember van aki a lassú kézbesítést írta a 14-ből. A többinek minőségi gondjai voltak. A pozitívban meg százával vannak elájulva a minőségtől meg a gyors kézbesítéstől, szóval sokat nem érek az értékelésekkel.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Handball94
üzenetére
oké akkor megveszem, és ha nem küldi mindet akkor megy a case.
-
Gergosz2
veterán
csak a biztonság kedvéért: mindenki úgy értelmezi ennél a hirdetésnél, hogy 2*1280 db-ot fog küldeni? Azért rákérdeztem nála , biztos ami biztos, de azt írta ,h goy ott van minden a leírásban.
-
NORBl
aktív tag
Hozzá adtam már az új kártyámat a PayPal-hoz, de fizetés-nél nincs választási lehetőségem, csak a PayPal Balance választható... Aktiválva van kártya. Vmi ötlet ?
-
®Sapphire
csendes tag
Üdv!
Regisztrálnám Paypalon az új Erste Maestro kártyámat,de nem sikerül vele fizetni Ebayen.
Vissza igazoló emailben ezt írja
n Jul 31, 2014, you added a card ending in XXXX to your PayPal account.You are receiving this email notification because this email address is listed as the administrative contact email for your PayPal account.
Ebay vásárlásnál pedig ezt
e couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card x-XXXX.To pay instantly, link a debit or credit card to your PayPal account or choose another way to pay.
Paypal menüben ezt írja
ou have successfully added a credit or debit card. Please note that this card is now your primary card. For more information on your primary card, please refer to your Profile.Elvileg sikerült az új kártya hozzá adása.
Mi lehet a gond?
-
Degeczi
nagyúr
válasz
randras
üzenetére
Szenzációhajhász cikk hozzá nem értők ijesztgetésére...

Lehet a pendrive-on bármi, annak firmware-e nem fér hozzá semmihez a számítógépeden... ez semmi mást nem tud tenni, mint a ráírt anyagokat megváltoztatva visszaadni, de azokat már a számítógép fogja futtatni (tehát tudnia kell előre, milyen oprendszerről van szó),
vagy pedig úgy tud viselkedni, mintha USB billentyűzet lenne, és így adhat ki parancsokat (amiben semmi új nincsen: évek óta léteznek ilyen kész eszközök - még Instructables építési leírás is elérhető Arduiono-hoz...), de akkor természetesen ismét tudnia kell előre milyen rendszert akar megborítani, és csak annyi jogosultsága van, mint a gépbe bejelentkezett felhasználónak -
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy mi van olyankor ha egy terméket meg szeretnék venni, a szállításhoz pedig az van írva hogy keressem meg az eladót.
Gyakorlatban arról van szó hogy venni akarok (le is ütöttem, de még nem fizettem ki) W8 Passat féket, németországból. A termék ára 350 euro, plusz ki volt írva a német oldalra hogy van posta is, és az 16 eur.
Én a .com-ot szeretem használni, ott viszont már ugyanerre azt írta, hogy bár van possta hozzánk, de keressem meg az eladót.
Írtam is neki, azt írta hogy magyarországra 45 euró a posta.
Nem baj így is kell. Viszont rányomtam hogy Buy Now, de ott a paypal csak a termék árát akarja levenni, a 45 euro szállítási díjat nem.
Írtam az eladónak is, hogy még ezért nem fizettem ki, de hogy lehet ez megoldani, milyen megoldások vannak rá? -
Gergosz2
veterán
nektek se jön be az ebay.com?
-
kuntics
aktív tag
válasz
radi8tor
üzenetére
köszi az infot,majd átnézek oda is
egyébként ezt nem sinceritytradingtől rendeltem,hanem extremeprocessortól vettem.4 pendrive és egy memkártya közül csak ez nem jó.
azt meg tudjátok mondani,hogy hol írjak neki?elég,ha Otherben írok neki?
-
randras
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
kuntics
üzenetére
Angolul fogalmazáshoz ezt a topicot ajánlom:
Ez a mondat angolul? -
kuntics
aktív tag
sziasztok
kellene egy kis segítség.Rendeltem egy pendrive-ot,de nem működik,nem engedi formázni sem.ár rendeltem ettől az eladótól több terméket is,eddig nem volt probléma.Kellene írnom az eladónak,csak sajnos nem tudok angolul.A hibajelenségről videót is csináltam.Ha valaki tudna nekem segíteni PM-ben azt nagyon megköszönném.(fordítás,hol tudnék írni az eladónak)Köszi előre is
üdv
Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tudományos Pandémia Klub
- Tőzsde és gazdaság
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bittorrent topik
- VR topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért is írtam számlát.
Nem pedig paypal-en.

n Jul 31, 2014, you added a card ending in XXXX to your PayPal account.
e couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card x-XXXX.
ou have successfully added a credit or debit card. Please note that this card is now your primary card. For more information on your primary card, please refer to your Profile.