- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dudikpal #11399 üzenetére
Szóltam neki a hibáról, még nem írt vissza. Az ebay fórumon is feltettem a kérdést, még nem mondott rá senki okosat, hogy "neked is volt már ilyen", stb...
Az lehet gond, hogy nincs ellenőriztetve a kártyám PayPal-on? Korábban még csak kisebb tételekben vásároltam, ez most 330$ lenne.
Egyszer akartam, de nem találtam a kódot a számlakivonaton, betelefonáltam, de ki akartak faggatni még arról is, hogy hívták a szülésznőt, aki mellett a világra jöttem, csak nem voltak kéznél az irataim.
Most újrakezdtem a hitelesítést, felhívtam a bankot, és 5 percig bóklásztam a menüben, mire végre elő emberrel beszélhettem. Ő kapcsolta volna nekem a kollégáját, de 15 percnyi keringő-hallgatás után megint lebasztam a telefont.
Azért őrület ez az ügyintézgetés. Főleg, ha nem személyesen (de néha még akkor is). -
Első vásárlásom lenne az EBay-en, de máris megfeneklett.
Van egy accountom, hozzácsatolva a PayPal accountommal, amihez pedig van már csatolt bankkártyám. Fizettem is már korábban PayPal-al máshol. Az eladó PayPal fizetést kért EBay-en.
Mikor odaérek, hogy fizessek, akkor beírom a PayPal jelszavam, és ezt kapom vissza tegnap ótá bármikor:The seller cannot receive payments through PayPal at this time.
*Please contact the seller for other payment options.Egyrészt szeretném minél hamarabb megkapni, amit megnyertem az árverésen, másrészt lassan már addig húzódik ez, hogy félek elkönyvelik, hogy nem akarok fizetni, vagy hasonló...
Tipp?
-
GeryPc
senior tag
Egy oylan kérdésem lenne hogy,a vám bentartott egy elektronikai cuccot amit rendeltem, kb 20E ft értékű volt a rendelés,annyit kértek hogy küldjem be a paypalos fizetési bizonylatot róla (ami után tudják vonni az áfát),a kérdés az az hogy lehet ezzel trükközni hogy egy másik kisebb értékű cuccnak a számláját küldöm be nekik? vagy nem javasolt ezzel trükközni?
-
Avicularia
veterán
Az mitől lehet,hogy rendeltem valamit,és ma néztem az eladót és megváltozott a neve,illetve privát lett a feedbackje?
Gondolom ez nem jelent jót. -
-
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
Nem ebay-ről szeretnék rendelni, de nem találtam megfelelő topicot.
Ezt a kiegészítőt néztem ki az iPod touch-omhoz. Az ára 12 $, az oldal tetején pedig az van kiírva, hogy: "Worldwide Shipping US$3 on Every Order!"
Akkor ezek szerint a szállítás Magyarországra is 3 $? Tehát akkor összesen 15 $ lenne házhoz szállítással együtt?
Vámot, vagy ilyesmit nem kell még pluszba fizetni?Ugye az ilyen oldalakon előre kell küldeni a pénzt, nincs utánvét?
Elnézést az OFF-ért.
-
szpac86
csendes tag
válasz
Flexy90 #11390 üzenetére
Köszi a választ.
Még annyit, hogy ha megrendelek vmit, és ugye egyből fizetni kell PayPal -al, aztán még beszélni kell vmit az eladó emberkével, vagy küldi magától az Ebay -on megadott címre? Mert igazából angolul csak kicsit tudok, sőt inkább google fordítóval próbálom megérteni. -
szpac86
csendes tag
válasz
dudikpal #11385 üzenetére
Üdv!
Valaki meg tudná nekem írni, hogy hogyan tudok feltölteni pénzt OTP-s Visa -val Paypal -ra? Már érvényesítettem a kártyát a 4 számjegyű kóddal, csak nem találom, hogy hol lehet feltölteni. Nekem a TopUp csak az átutalásos módszert adja be.
Vagy elég csak úgy, hogy megrendelem a terméket Ebay -on, a Paypal meg autómatic lehúzza a számlámról? -
-
valaki el tudná nekem magyarázni a free shippet? hogy ez hogyan lehet? kinek éri ez meg (rajtunk kívül
), és miért?
-
Asifan
tag
Ha kifizettem a terméket és nem jött meg...és mondjuk az eladó nem válaszol, akkor mi a teendő? Még nem történt ilyen, de bármikor előfordulhat sajnos.
-
Asifan
tag
Nekem az otp junior számlához Mastercardot adtak, ezzel teljesen jól működik a paypal.
-
Flexy90
senior tag
Karórát szeretnék vásárolni, kb 20-30E ftos kategóriában, tud vki ajánlani megbízható, olcsó eladó(kat)? Lehetőleg EU-ból. pl Casio edifice-re gondoltam, semmi konkrét, kb ami megtetszik alapon
-
R9
csendes tag
köszi a segítséget, akkor ilyen visa electront felejtsek is el mi?
vagy master cardot
a leveles opciót azt hogy tudom kiválasztani?
-
-
qantum
senior tag
aha !
Nekem csak a dombornyomott kártyát fogadta el, vagyis a másokat nem, ezért a leveles ellenőrzést választottam, a levél megjött 5 nap alatt, addig a kártyát is elintéztem. -
R9
csendes tag
sziasztok!
Regisztráltam ebayen, és szerettem volna kérdezni egy eladótól egy termékkel kapcsolatosan és a következő üzentet dobja ki mikor elakarom küldeni!
Attention!
In order to maintain a safe trading environment, eBay may limit activity and request additional verification.At this time we ask that you verify your account with a Credit Card.
The process is immediate and your card will not be charged
ez mit takar? mert ha credit card-ra megyek akkor azt írja h csináljak egy sellers account-t de én csak vásárolni szeretnék!
köszi előre is a segítséget!
-
ludla
őstag
Valaki tudna esetleg nekem rendelni az ebay-ről? Privátba jelezd.
Nem igazán akarok regisztrálni, ha valaki már ebben otthon van neki egy szerűbb, nekem a hazai Vatera, Teszvesz a megszokott. -
ludla
őstag
Sziasztok! Valaki tudna infót adni hogy az ebay-en paypal vagy paypay.al kell fizetnem? Paypay-om van de még paypal-om nincs.
-
DJTJ
tag
válasz
Winner_hun #11357 üzenetére
Na én is megléptem ezt a dolgot claim-é alakítottam kiváncsi leszek mi lesz a végeredmény eddig még soha nem volt szükség ilyenre.
-
danick
újonc
Sziasztok! Tudna valaki segíteni?
Vásároltam 2 tételt ebayen(cipők) sajnos olyan eladótól vettem akinek még nem volt pozitiv visszajelzése , a paypal levonta az összeget ez vt egy hónapja de a mai napig nem kaptam meg a cipőket ,sőt közben az ebay törölte a felhasználót. Ilyenkor h lehet visszakapni a pénzt? vagy egyáltalán van e mód törölt felhasználó esetén?
Aki tudd segítsen!
Üdv -
Bottor
csendes tag
Sziasztok!
Eladni szeretnék, de elakadtam a postaköltség számításánál.../A hirdetés az angoloknál jelenne meg/
Tudnátok segíteni
Köszi
-
DJTJ
tag
sziasztok
segítsetek egy kicsit légyszi
Vásároltam egy terméket ami törötten érkezett meg é nem is működik minden funkciója,vásárlástól számítva kb 25 nap után nyitottam egy disput-ot a paypal-ön,az eladó nem nagyon akarja,hogy visszaküldjem írta paypal-ön először,hogy utal 5 dollárt mondtam,hogy nem kell,aztán írta,hogy 15 dollár de csak ragaszkodok,hogy visszaküldjem mert egyébként 99 dollár volt a termék. Paypal-ön is bejelöltem,hogy vissza szeretném kapni az árát.Ha nem tudok megegyezni az eladóval és claim-é alakítom miben fog változni az ügy? -
qantum
senior tag
olvasgatom amit írtok, ami gyanúsan olcsó az sosem lehet jó , legalábbis ezt tapasztaltam én is
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest