Hirdetés
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atilla001
senior tag
Annó a nagy SSD hogyan-nál ez egy alap beállítás volt.
Azóta így használom. Olvasom, hogy már változott a módi, de nem látom hasznát.
Szó sincs róla hogy szegény SSD elromlik a sok írástól. Az a dolga.
De az is hülyeség hogy beszop 8GB-ot és üres 6GB RAM. Oldja meg az ablakok.
Belőttem 400MB-ra a HDD-re. annyi..befejeztem

-
Gretel
tag
Ha úgy is jó, hogy nem dolgozol meg érte hozzád tudok vágni minimum huszat. Szorgalmasan teszem el őket, amikor rég nem kellenek.

Devil Smile:
Ha gondolod, engem is felvehetsz, de tekintve, hogy ma került szervízbe a notebookom (érzésem szerint nemsokára Gollam-szerű tüneteket fogok produkálni), gőzöm sincs, mikor és hogy tudok létezni steamen.
A nevem ott ziretta. -
djyuri
őstag
Mivel még meg sem jelent... honnan tudhatná bárki is?

Dying Light: The Bozak Horde DLC megjelenés: 2015. május 26. (season pass része....leírások alapján autómatikusan megkapod kijövetelkor a többit is...ezért volt előrendelhető. Torrenten fent van,működik is,de onnan nem akarok játszani...én neten akarom a tesómmal. De teljes végigjátszást nem találtam youtube-on.) [link]
A Cuisine and Cargo-ról is csak pár perces videókat találtam (étteremben lévő csatákról)
""Dying Light Ultimate Survivor Bundle vásárlása
ÜNNEPI VÁSÁR! Az ajánlat vége: január 4.""Erről meg olyan videókat találtam,amik csak azt mutatják,hogy milyen ruhákat és fegyvereket ad az alapjátékhoz. Ergo a szabad kóborlásban ökörködhetsz a zombikkal....
Akkor most?

-
Atilla001
senior tag
Természetesen VSync be van kapcsolva, ha erre vagy kíváncsi..
De ha 60 fölött lenne az átlag FPS, gondolom nem ingadozna 60 alá folyton.
Egy trükköt olvastam, ami be is vált.
Azt csinálta, hogy egyszerűen beállt a játék 30FPS re és sux. Feladatkezelőben a dyingLight exe-re jobb katt, afinitás, Core0 kikapcsol, leokéz, majd vissza.. és lám, felmegy 60 ra és stabilabb is.. LOL bug -
Szerintem ez gyanúsan olcsó.

Én csak innen vásárlok.
Múltkor erre mondták néhányan, hogy szürke bolt (ha emlékszel)....hát lehet, de a Trustpilot értékelések alapján nem igen van ennél biztonságosabb bolt. 9.5 a 10-ből. Nemsokára lesz live chat, telefonon most is bármikor lehet hívni őket és az emailekre is egy órán belül válaszolnak.
-
Nem tudom, jobb a békesség.

Sunci & Carlas: reméljük a legjobbakat.
Úgy olvastam, hogy az épületben nincs gáz, ha kimegyek a szabadba, akkor jönnek a problémák.
290 tri-x, 4690k-t használok és win 8.1-et, amit pénteken hozott a futár, tehát egészen friss az os.
Viszont minden hardver alapjáraton fut, mivel a tápom kevés a tuninghoz.
Akkor azt a szaggatást is javították, ami miatt sokan panaszkodtak?
Hogy megy szépen, de hirtelen fordulásnál megakad egy pillanatra?
Ezzel a konfiggal milyen view distance beállítást javasoltok? -
Habugi
veterán
Köszi, de mondom coop az csak később játszik, addigra lesz pár DLC is remélhetőleg.
(#196) Mrdevil:
"Úgy vettem észre 25-ön nincs már machete"
Ne keseríts el basszus!!!

Pedig mindjárt megvan a 25, kajak végigfogom járni az összes kereskedőt macheteért!!

Aztán.., "New Game+" ???

Van második végigjátszás vagy hogy érted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet valami előrendelői cucc? Ruha, vagy fegyver?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)