- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Netfone
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Aktív témák
-
baluka
tag
Létezik egy DirectX 9 Uninstaller nevű progi, keress rá a neten, töltsd le, aztán ha levetted a Dx9-t, szedd le a Catalystot és a Controlpanelt is, takaríts ki minden ezekkel kapcsolatos cuccot /Program Files, Registry/, restartolj, majd ebben a sorrendben telepíts:
1. DirectX
2. Catalyst
3. ControlPanel
Ja, és a Catalystnál a normális telepítőt használd, egyszerűen mást nem is lehet, ha a netről töltötted le, mert hát ugye csak rákattintasz az ikonra és indul... :C
Sok sikert!! -
Panther78
csendes tag
A ''video gondokra'' sajna nincs ötletem, de a szabálytalankodó programok hibaüzenet magyarázata szinte minden esetben a Win borulása. Extrém esetben lehetséges a memória meghibásodása is.
Települd újra a Win-t!
Ha netán nem megy simán a Win telepítés, erősen ajánlott egy Memtest86 futtatás. -
Gresi
csendes tag
Hali! Szerintem huzd ujra a windows, mert ennek a parosnak mennie kell. Amugy nem tudom mit ''INFeskedsz'', hisz sima SETUP.EXE a telepites. Ha ugy nem megy, akkor ott biztosan valami gubanc van. Ha teheted, akkor a Win98-at szerintem csereld le egy jo kis XP-re. Az nem csuszik ossze olyan konnyen. Ugy nezem a geped kenyelmesen elvinne. Nekem is Catalyst 3.5+DX9a paros van, es hibatlanul fut minden. Beleertve a GTA VC-is. Igaz nekem Intel+WinXP van mellette, de nem hinnem hogy az sokat szamit.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest