Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
A túlírástesztet hanyagold szerintem, a CDR-Infonak is azt kellene tennie. Sajnos az utóbbi időben több ilyen ballépésük volt, valami tesztprogi kiír nekeik egy furcsa adatot, ők pedig nem nézik meg, hogy az valóban úgy működik, vagy esetleg a program vacakol.
A BenQ/Philips írós témában belinkeltem annak az írónak a túlírási tapasztalatokkal foglalkozó CDFreaks fórumtémáját, ott sokkal hasznosabb, a gyakorlatban alkalmazható dolgokat olvashatsz. A jelenleg és a közelmúltban megvásárolható írók közül ezen kívül a BenQ 1640 és a Plextor 716 tud biztosan túlírni +R lemezt (előbbi az újabb ImgBurn, utóbbi az utolsó DVD Decrypter verziókkal), ezeket már én is próbáltam többféle lemezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
Üzleti előfizetők hirdetései
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Arris VIP7100 Android TV 4K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest