- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Mobil flották
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo-geo
senior tag
válasz
qnadam #18901 üzenetére
Igen, ez volna a legbiztosabb
Diák66 :Felmentünk a padlásra, és nincs jel erősítő, viszont az egyik elosztónál volt egy kis gond, pont ami a lenti TV-hez megy, ez javítva lett lehet csak ez volt a probléma.
Ha nem akkor TV csere, és ha az sem, akkor megpróbálunk egy jelerősítőt. Azt viszont hova lenne érdemes beiktatni, és milyet? -
neo-geo
senior tag
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem, hogy van kettő Mindig TV előfizetés, CI/slotban.
Az egyik egy Orion, az az emeleten van, és egy Thomson az egy emelettel lejjebb, a nappaliban. Mindkettő lepke antennáról veszi a jelet, de a lenti Thomson-on este felé alig fogható pár csatorna, a fenti Orion meg tökéletes. Ez mitől lehet? -
neo-geo
senior tag
Már az ingyenesek sem jönnek, ezért átdugtam az antennát a [TV-be] és így jönnek az ingyenesek. Van rajta C/I slot, és elnézést rosszul linkeltem, de Én is [ilyet] akartam. Tehát akkor ez az adapter kell nekem elvileg, mert a dekóderbe csak a kártya van, de már a második, mivel küldtek egy újat, hátha az a rossz, de ezek szerint a dekóder halt meg.
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy van egy Mindig TV előfizetés, egy elég régi dekóderrel, és valamiért a csatornákat nem lehet nézni. Telefonálás, frissítés küldése után sem lehet nézni semmilyen csatornát. Küldtek egy új kártyát, és a helyzet ugyanaz. Egy [ilyen] C/I modullal, ki lehet váltani a dekódert? Egy Thomson kettő éves LCD TV-én?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest