- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo-geo
senior tag
válasz
qnadam #18901 üzenetére
Igen, ez volna a legbiztosabb
Diák66 :Felmentünk a padlásra, és nincs jel erősítő, viszont az egyik elosztónál volt egy kis gond, pont ami a lenti TV-hez megy, ez javítva lett lehet csak ez volt a probléma.
Ha nem akkor TV csere, és ha az sem, akkor megpróbálunk egy jelerősítőt. Azt viszont hova lenne érdemes beiktatni, és milyet? -
neo-geo
senior tag
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem, hogy van kettő Mindig TV előfizetés, CI/slotban.
Az egyik egy Orion, az az emeleten van, és egy Thomson az egy emelettel lejjebb, a nappaliban. Mindkettő lepke antennáról veszi a jelet, de a lenti Thomson-on este felé alig fogható pár csatorna, a fenti Orion meg tökéletes. Ez mitől lehet? -
neo-geo
senior tag
Már az ingyenesek sem jönnek, ezért átdugtam az antennát a [TV-be] és így jönnek az ingyenesek. Van rajta C/I slot, és elnézést rosszul linkeltem, de Én is [ilyet] akartam. Tehát akkor ez az adapter kell nekem elvileg, mert a dekóderbe csak a kártya van, de már a második, mivel küldtek egy újat, hátha az a rossz, de ezek szerint a dekóder halt meg.
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy van egy Mindig TV előfizetés, egy elég régi dekóderrel, és valamiért a csatornákat nem lehet nézni. Telefonálás, frissítés küldése után sem lehet nézni semmilyen csatornát. Küldtek egy új kártyát, és a helyzet ugyanaz. Egy [ilyen] C/I modullal, ki lehet váltani a dekódert? Egy Thomson kettő éves LCD TV-én?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest