Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Org
aktív tag
válasz
wassermann #14161 üzenetére
Bocsi.
http://www.grandplaza.hu/delock_atalakito_hdmi_a_male_to_vga_female_67349?utm_source=argep&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_linkHa jól gondolom, akkor ugyan olyan sz*r lesz, mert nem elektronikus. :/
-
Org
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, h vettem egy LG Tv-t és össze szeretném kötni a PC-vel.
A PC-n D-Sub-os kimenetel van (monitorral működött D-Sub -- D-Sub).
TV-n csak HDMI.
Vettem egy D-Sub DVI átalakítót, DVI HDMI átalakítót + HDMI kábel. Valamiért nincs képem a TV-n.
Notebook-om meg nem veszi észre h van hozzá csatlakoztatva valamilyen kimenetel.
Remélem jó helyen raktam fel a kérdést, ha nem akkor sorry.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Battlefield 6
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Szimulátor pedál elasztomer, fékmod - Logitech, Thrustmaster, Fanatec pedálokhoz - MT Simtech
- Fanatec WRC/BMW/P1 mágneses váltó mod - MT Simtech
- Gigabyte A520M K V2 + Ryzen 7 5700x + 32GB 3600MHZ Ram
- Apple MacBook Pro 14 M4 Max (14C/32C)/36GB/1024GB
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) Recertified, új, több db
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest