Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• geonemes

csendes tag

Nyomoztam egy csöppet és találtam olyan zsugát, ami tudja a DVB-C-t is .... legalábbis a leírás szerint. Végigbogarásztam az összes csatolt doksit, egyöntetűen állítják, hogy ez aztán igen!
    Úgyhogy vettem egyet ... pár nap múlva át is vehetem.

http://avermedia.com/tv_more/product/tv/avertv_nova_t2_plusc

.. az a plusc .. ott a lényeg.

• geonemes

csendes tag

Köszönöm szépen a válaszokat. Közben a gyár is válaszolt, ugyanezt mondta. Engem az csapott be, hogy a PVR2 nevű alkalmazás DVB beállításai nagyon hasonlítottak a Panasonic tévén látott DVB-C-hez. Egy kicsit gyanús volt és persze a kártya (tehát a hw) kézikönyvét sem találtam se égen, se földön. Valahol a milliónyi kisebb-nagyobb dobozaim mélyán ... esetleg .. persze a Leadtek honlapján nyoma sincs.

Hát mindegy, így jártam.

Még egyszer kösz mindenkinek a fáradozását.

• geonemes

csendes tag

Van egy Leadtek gyártmányú DVR3100 H tvtuner zsuga a masinában, ami kitűnően müxik. Új szolgáltató vette át a tévéadásainkat és legnagyobb meglepetésemre az eddigi szimpla analóg mellett a teljes digitális csatornakínálatot is kitette a kábelre az analóg mellé. Kisebb nyomozás után a monitoromon - LG 22MT48DF-PZ -, ami egyben digitális tévé is vígan tudom venni az összes ún ingyenes csatornát, persze csak a monior tévé üzemmódjában. Semmiféle CI-modul vag egyéb varázslat nem kell hozzá. Egyetlen dolgot kellett csak beállítani kézzel, a "Hálózat azonosító" paramétert, ami a Digi Kft-nél Budapesten 1001. Az asztali nagy tévén is megy a dolog, pedig az egy 8 éves Panasonic, ott a telefonos támogatás ajánlására Finnland beállítással megy az egész. Sajnos a tvtunerhez adott programban ilyen opció nincsen, pedig elvben a DVB-C protokollt ismeri. Felajánl vagy 40 országot, köztük persze Hungary-t is, de a keresés nem talál egy csatornát sem. Próbáltam Finland trükkel is .. nem nyert. pedig ott van vagy 40 különböző városnév és a keresés mindenhol más és más frekvenciákon megy .. de network beállításra ott sincs módom. Ráadásul az a piszok Leadtek leállította a tvtunerek gyártását, pár éve kiadta az utolsó driver/application párost .. és becsukta a boltot.

Van valakinek valamiféle ötlete? Nekem az is jó, ha van olyan alkalmazás, ami kvázi kártyafüggetlen ... Kösz a segítségeteket.

Új hozzászólás Aktív témák