- iPhone topik
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
Új hozzászólás Aktív témák
-
geonemes
csendes tag
Nyomoztam egy csöppet és találtam olyan zsugát, ami tudja a DVB-C-t is .... legalábbis a leírás szerint. Végigbogarásztam az összes csatolt doksit, egyöntetűen állítják, hogy ez aztán igen!
Úgyhogy vettem egyet ... pár nap múlva át is vehetem.http://avermedia.com/tv_more/product/tv/avertv_nova_t2_plusc
.. az a plusc .. ott a lényeg.
-
geonemes
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat. Közben a gyár is válaszolt, ugyanezt mondta. Engem az csapott be, hogy a PVR2 nevű alkalmazás DVB beállításai nagyon hasonlítottak a Panasonic tévén látott DVB-C-hez. Egy kicsit gyanús volt és persze a kártya (tehát a hw) kézikönyvét sem találtam se égen, se földön. Valahol a milliónyi kisebb-nagyobb dobozaim mélyán ... esetleg .. persze a Leadtek honlapján nyoma sincs.
Hát mindegy, így jártam.
Még egyszer kösz mindenkinek a fáradozását.
-
geonemes
csendes tag
Van egy Leadtek gyártmányú DVR3100 H tvtuner zsuga a masinában, ami kitűnően müxik. Új szolgáltató vette át a tévéadásainkat és legnagyobb meglepetésemre az eddigi szimpla analóg mellett a teljes digitális csatornakínálatot is kitette a kábelre az analóg mellé. Kisebb nyomozás után a monitoromon - LG 22MT48DF-PZ -, ami egyben digitális tévé is vígan tudom venni az összes ún ingyenes csatornát, persze csak a monior tévé üzemmódjában. Semmiféle CI-modul vag egyéb varázslat nem kell hozzá. Egyetlen dolgot kellett csak beállítani kézzel, a "Hálózat azonosító" paramétert, ami a Digi Kft-nél Budapesten 1001. Az asztali nagy tévén is megy a dolog, pedig az egy 8 éves Panasonic, ott a telefonos támogatás ajánlására Finnland beállítással megy az egész. Sajnos a tvtunerhez adott programban ilyen opció nincsen, pedig elvben a DVB-C protokollt ismeri. Felajánl vagy 40 országot, köztük persze Hungary-t is, de a keresés nem talál egy csatornát sem. Próbáltam Finland trükkel is .. nem nyert. pedig ott van vagy 40 különböző városnév és a keresés mindenhol más és más frekvenciákon megy .. de network beállításra ott sincs módom. Ráadásul az a piszok Leadtek leállította a tvtunerek gyártását, pár éve kiadta az utolsó driver/application párost .. és becsukta a boltot.
Van valakinek valamiféle ötlete? Nekem az is jó, ha van olyan alkalmazás, ami kvázi kártyafüggetlen ... Kösz a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged