- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszi89
csendes tag
Szia!
Igazad van elírtam. Bemenetet akartam írni.
Valami jó alternatívával kitudnátok segíteni amiről jó tapasztalat van, mert nekem az Avermedia Avertv Hybrid Volar HD a szimpatikus a 2 közül, de csak is az ára miatt bár nem olvastam még róla tesztet csak híreket. Mondjuk a Terractec tudja a DVB-C-t is de erre nem lenne szükségem (főleg az ára miatt nem tetszik de az sem hogy a DVB-C részét nem igazán lehet kihasználni, mert kevés helyen is van meg amit írtatok asszem a szolgáltatók különböző kódolásaik miatt)és mindenféleképpen usb-s érdekelne.
Légyszi segítsetek!
-
gyuszi89
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy olyan hybrid tv tunert ami tudja a DVB-T, analóg tv, AV kimeneteket és csak usb-s tunert keresek. Ha tudnátok segíteni nagyon örülnék, mert elég sok fajta eszköz van.
Amikre én gondoltam:
- Avermedia Avertv Hybrid Volar HD (h830) (kb 15k)
- Terratec Cinergy HTC USB XS HD (csak ez elég drága)
Ezen 2-n kívül még milyeneket ismertek alternatívaként hátha lenne estleg jobb is amit ajánlanátok.Előre is köszönöm a válaszatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest