- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozy84
senior tag
Regisztráltam az Amiko 8270+ beltérimet. De mire is jó, hogy regisztráltam. Általában a hosszabb garancia miatt kell regisztrálni. De itt semmi hasonlót nem olvastam.
(bármi extra tipp vagy bármi megjegyzés a 8270 kapcsán? AV-nél 1080p 60Hz-re állítottam. Mást nem állítottam rajta.)
-
-
zozy84
senior tag
válasz
azbest #16143 üzenetére
A szerelő srác mondta, hogy intézzek saját box-ot mert az övéik régiek és nem annyira jók. Meg plusz havi 500ft lenne.
A cég annyira kicsi, hogy a tulaj jött ki a lakásomra (öreg tanár) átvenni a havi díjat.Úgy kellett kisírnom, hogy nem igaz, hogy nincs egy rohadt iroda sem ahova bemehetnék , ezért had kapjak csekket mert az nekem jobb. Annál minden féle képpen, hogy feljárjon hozzám.
A másik ok nem publikus. -
zozy84
senior tag
válasz
Watt25 #16141 üzenetére
A szerelő srác azt mondta, hogy DVB-C tudnia kell. Amiko 8270 ajánlotta. Ez viszont kb. 25eft. Van Amiko Mini HD T2\C ami most akciósan 14eft. Az is jó lenne? Meg van a kettő között az Amiko Mini Combo 21eft-ért.
-
zozy84
senior tag
válasz
Watt25 #16141 üzenetére
Panasonic TX-P42G20B. Tehát angol. Ezért ha simán rákötöm a koaxot akkor nem jön be semmi. Ha meg igen akkor meg nincs hang csak sistergés. Én lennék a legboldogobb ha nem kellene. De még a plazma topikban is értetlenül álltak ez elött.
Mióta haza jöttem csak box-al tudom nézni. Átváltok a bemenetnél és úgy. -
zozy84
senior tag
Sziasztok.
Soha nem kellett set top boxon gondolkodnom eddig.
Most miután leválok a T-home-ról egy helyi kábelcégnél leszek. (hosszú leírni de a város közepén 3-4 utcában a kórház mellett 1 szolgáltató van csak. Vagy tányér az erkélyre vagy a T-home-os ipTV ami kaki)
Szóval kell vennem egy set-top boxot.
A srác ma kötötte a netet. Ismerős jó fej srác. A tv-hez saját boxot javasolt több okból is.
Na szóval Amiko 8270-et ajánlotta. Azt mondta mindenképpen dvb-c kell. Néztem még a Amiko Mini HD T2\C.
Esetleg Ti mit ajánlotok? (mivel nekem van egy Med600-asom is nem kell médialejátszó funkció meg minden csilli-villi dolog. Csak HDMI-vel rá szeretném kötni a tv-re és tv-t nézni.)
Előre is köszi.(pár napom van beszerezni mert lekapcsolják a T-home-ot.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- K(V)M kapcsoló. Okés, de milyet?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Windows 11
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Xiaomi Mi9 - 6/128 - szürke
- ThinkPad L15 Gen1 15.6" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Elitebook 840 G11 Intel Core Ultra 5 135U / 16GB DDR5 / 256GB SSD! Üzleti Laptop!
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest