- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozy84
senior tag
Regisztráltam az Amiko 8270+ beltérimet. De mire is jó, hogy regisztráltam. Általában a hosszabb garancia miatt kell regisztrálni. De itt semmi hasonlót nem olvastam.
(bármi extra tipp vagy bármi megjegyzés a 8270 kapcsán? AV-nél 1080p 60Hz-re állítottam. Mást nem állítottam rajta.)
-
-
zozy84
senior tag
válasz
azbest #16143 üzenetére
A szerelő srác mondta, hogy intézzek saját box-ot mert az övéik régiek és nem annyira jók. Meg plusz havi 500ft lenne.
A cég annyira kicsi, hogy a tulaj jött ki a lakásomra (öreg tanár) átvenni a havi díjat.Úgy kellett kisírnom, hogy nem igaz, hogy nincs egy rohadt iroda sem ahova bemehetnék , ezért had kapjak csekket mert az nekem jobb. Annál minden féle képpen, hogy feljárjon hozzám.
A másik ok nem publikus. -
zozy84
senior tag
válasz
Watt25 #16141 üzenetére
A szerelő srác azt mondta, hogy DVB-C tudnia kell. Amiko 8270 ajánlotta. Ez viszont kb. 25eft. Van Amiko Mini HD T2\C ami most akciósan 14eft. Az is jó lenne? Meg van a kettő között az Amiko Mini Combo 21eft-ért.
-
zozy84
senior tag
válasz
Watt25 #16141 üzenetére
Panasonic TX-P42G20B. Tehát angol. Ezért ha simán rákötöm a koaxot akkor nem jön be semmi. Ha meg igen akkor meg nincs hang csak sistergés. Én lennék a legboldogobb ha nem kellene. De még a plazma topikban is értetlenül álltak ez elött.
Mióta haza jöttem csak box-al tudom nézni. Átváltok a bemenetnél és úgy. -
zozy84
senior tag
Sziasztok.
Soha nem kellett set top boxon gondolkodnom eddig.
Most miután leválok a T-home-ról egy helyi kábelcégnél leszek. (hosszú leírni de a város közepén 3-4 utcában a kórház mellett 1 szolgáltató van csak. Vagy tányér az erkélyre vagy a T-home-os ipTV ami kaki)
Szóval kell vennem egy set-top boxot.
A srác ma kötötte a netet. Ismerős jó fej srác. A tv-hez saját boxot javasolt több okból is.
Na szóval Amiko 8270-et ajánlotta. Azt mondta mindenképpen dvb-c kell. Néztem még a Amiko Mini HD T2\C.
Esetleg Ti mit ajánlotok? (mivel nekem van egy Med600-asom is nem kell médialejátszó funkció meg minden csilli-villi dolog. Csak HDMI-vel rá szeretném kötni a tv-re és tv-t nézni.)
Előre is köszi.(pár napom van beszerezni mert lekapcsolják a T-home-ot.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest