- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
Új hozzászólás Aktív témák
-
ragesz
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Cinergy HTC usb-s tunerem (DVB-T, DVB-C). Digi kábel tv (bp). Tegnap este 19 óra körül megszünt minden csatorna. Jelszint van, epg van, de se kép, se hang. Régi analóg tv-n van adás. Próbáltam xp-s laptopon, win7-es pc-n, de ugyanúgy semmi. DVB viewer 4,5-t használok. Többször próbáltam a csatornahangolást, de nem talál csatornákat (jelszintek néha kiugranak 100%-ra). Kábelt is ellenőriztem (a laptopnál eleve a tv-be menő kábelt használtam).
Van ötletetek, mi lehet a gond? Tönkrement volna az usb stick? Ezt egyébként tudom valahogy ellenőrizni? (digitális tv sajna nincs, másik usb vevőm se).Köszi minden választ!
-
ragesz
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Cinergy HTC Stick-em. Win7 x64 alatt használom, 4 magos cpu, 3 ghz, 8 gb ram. A gyári szoftvert használom hozzá (nem a bétát). Ami zavar, hogy csatornaváltáskor kb 5-10 másodpercig "gondolkodik". Régebbi analóg PCI-os tunerem rögtön váltott a csatornák között. Megoldható valahogyan, hogy ez is azonnal váltson? Pl. másik szoftverrel? Vagy ez az USB-s Cinergy eszköz ennyit tud?
2) Van olyan szoftver, amiben csatornánként beállíthatom a képernyő arányt? A Digi tv kábelen (de műholdon is) eléggé siralmasan küldi a képet, pl. kábelen nálam analóg tv-n az m1 jó képarányú, pc-n (digitális vétel) már rossz. Az m2 pont fordítva... Mi lehet erre a megoldás?
Köszi a válaszokat!
-
ragesz
csendes tag
-
ragesz
csendes tag
Sziasztok!
Abszolút hozzá nem értő vagyok, ezért kérdezek profikat: milyen tv-tunert vegyek? A gépem: 4 magos AMD proci, integrált videokártya (HD4200), Win7 x64. Jelenleg kábelen jön digitv-s tv, ezt szeretném nézni gépen is, de igazából azt sem tudom, hogy ez analóg jel-e vagy digitális, vagy mivel kábelen jön (coax), ezért dvb-c tuner kell hozzá..??
Nem lenne hátrány valami hibrid cucc, amit más környezetben is tudok használni. Nekem még kínai ez a digitális tv-zés, pl. dvb-t / dvb-c / dvb-s tunerrel milyen csatornákat lehet fogni...? A tuneren kívül kell-e más is hozzá... Szeretnék minél profibb eszközt, de még egy nem profi számára is elfogadható áron.1000 köszönet minden hasznos infóért
és bocs a lámaságért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- DELL T40 EMC Szerver
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged