- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Ha még egyszer leírom mért itt tettem fel a kérdést, még egyszer sorba állsz majd arroganciáért? Egyébként de, valamennyire kapcsolódik a topik témájához is, mert a tuner/capture kártyákat is szokás ugyanarra használni, mint amire én használom az USB-s webkamerákat. De rugózz még egy kicsit rajta, ha jólesik.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
envagyok #17859 üzenetére
Köszi, de ez még annyira sem intuitív, mint a fizetős megoldások. Az odáig oké, hogy felrakom ezt a virtuális usb bus drivert, de hogy utána hogyan és milyen alkalmazással osztom meg szerver oldalon a kamerát, és mivel/hogyan kapcsolódok hozzá kliens oldalról, nem találok semmit....
-
Fitzgerald
veterán
Hali!
Nem tudom hol tegyem még fel a kérdést, a két kamerás topikban már megkérdeztem, de nem jött egy válasz sem.
Szeretném egy távoli gép USB-s webkameráját használni a saját gépemen itthon úgy, mintha a saját gépemre lenne dugva a kamera. Tehát lássa a Skype, lássák a böngészős flash felületek ezt a kamerát. Létezik erre valamilyen ingyenes megoldás? Trial verziós programokat találtam sokat, rohadt drágák, és ahhoz képest rohadtul nem intuitívek, én mint hozzá nem értő valaki még a port forwarding beállítása után sem tudtam kapcsolódni ehhez a távoli webkamerához...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest