- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
19mikober68
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem. Van (volt) egy 2ezer Ft-os szoba antennám kb 5 éves. ezzel úgy ahogy jött (kb90%) a dvb-t jel Tökölön. Viszont a macsekom leverte a polcról. Ennek az antennának 27 dB volt a jellemzője. Most vettem egy kifejezetten dvb-t jel vételére is alkalmas thomson antennát (ant-537) ezzel viszont semmilyen jelet nem vesz a számítógépem. Igaz azóta a van egy monitorom is mai tudna dvb-t jelet fogni. De ez sem veszi a jelet. A tv tuner ami a gépben van. pinnacle, a monitor samu p2470hd. Ez miért lehet? Tud valaki segíteni? -
19mikober68
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem.
Az egyik ismerősöm szeretne venni egy PCI-E tv tuner kártyát, amivel tudja fogni a földfelszini, illetve a kábelhálozatán (ha jól tudom UPC) érkező analóg, és digitális tv adásokat is. Melyik kártyát javasolnátok megvételre.
Gondoltam jó lenne egy pinnacle, de mint kiderült megszünteti a tv tunereket.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest