Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
19mikober68
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem. Van (volt) egy 2ezer Ft-os szoba antennám kb 5 éves. ezzel úgy ahogy jött (kb90%) a dvb-t jel Tökölön. Viszont a macsekom leverte a polcról. Ennek az antennának 27 dB volt a jellemzője. Most vettem egy kifejezetten dvb-t jel vételére is alkalmas thomson antennát (ant-537) ezzel viszont semmilyen jelet nem vesz a számítógépem. Igaz azóta a van egy monitorom is mai tudna dvb-t jelet fogni. De ez sem veszi a jelet. A tv tuner ami a gépben van. pinnacle, a monitor samu p2470hd. Ez miért lehet? Tud valaki segíteni? -
19mikober68
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem.
Az egyik ismerősöm szeretne venni egy PCI-E tv tuner kártyát, amivel tudja fogni a földfelszini, illetve a kábelhálozatán (ha jól tudom UPC) érkező analóg, és digitális tv adásokat is. Melyik kártyát javasolnátok megvételre.
Gondoltam jó lenne egy pinnacle, de mint kiderült megszünteti a tv tunereket.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Újszerű, akku állapot 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest