- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garold
senior tag
Én ezt az antennát néztem ki, ha nem válna be az ósdi szobaantennám.
Ha esetleg van jobb ötlete valakinek ne tartsa vissza. Előny lenne az erkélyre szerelhetőség és hogy "jól nézzen ki" ha már a korláton lóg. -
Garold
senior tag
válasz
Core2duo6600 #9533 üzenetére
Köszönöm, ezek szerint nem választottam rosszul!
-
Garold
senior tag
No megrendeltem az Alcor HD-2800-at, 12 havi Alap csomaggal.
Kíváncsi leszek majd a Pvr funkciókra... -
Garold
senior tag
válasz
vtechun #9526 üzenetére
Az csak a gyerkőc miatt lehetne esetleg fontos (mondjuk van 300 Gb mese a gépemen), az asszony szinte csak az rtl klubot nézi, és meg szinte semmit - heti 1-2 alkalommal felvételről megnézek egy ötödik sebesség, vagy top gear műsort, de ezeket is orrba szájba ismétlik már.
A cél az lenne hogy valamilyen szinten az IPTV előfizetésem ki tudjam váltani.
-
Garold
senior tag
Segítséget szeretnék kérni DVB-T STB vásárlás ügyében, nem tudom milyet vegyek, a követelményeim:
- HDMI csatlakozó
- UBS csatlakozó, divx lejátszás
- PVR és timeshift funkció
- ne legyen halál gagyi kinézeteÁr/érték arányban eddig a Alcor HD-2800 a befutó, ha van esetleg valakinek jobb tippje szívesen várom! Árban max 20-25k lenne a keret rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 2042
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest