- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Nekünk ilyen Wayteq HD-95CX/95RF van, ilyet is szereltünk mindenhova - fizetős vendégeknek (építettünk pár "fejállomást" ilyenekből, pár hónapja mennek 0/24-be, és még senki nem panaszkodott rájuk) - Alcor HD2600-okból cseréltünk már párat (bár a párszázból amit felszereltünk elég jó arány
).
Ergo ha nincs semmi különleges igény, akkor jó lehet. Vettem is már fel vele, játszottam is le, ment szépen. -
Rick4
félisten
Szerintem fleasheld újra, ill külső tápos HDD-vel is megpróbálhatod, szerintem azzal menni fog, szimplán csak nem tud 500mA-nyi áramot kiadni. ez utóbbi lehet kiszáradó kondik miatt, ami anyagárban 2-300Ft lenet, hozzáértőnek 10-15 perces meló. Ezt előbb nézetném meg, mint ahogy flashelek, nehogy a rossz kondi miatt a flashelés is megálljon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged