Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Nekünk ilyen Wayteq HD-95CX/95RF van, ilyet is szereltünk mindenhova - fizetős vendégeknek (építettünk pár "fejállomást" ilyenekből, pár hónapja mennek 0/24-be, és még senki nem panaszkodott rájuk) - Alcor HD2600-okból cseréltünk már párat (bár a párszázból amit felszereltünk elég jó arány
).
Ergo ha nincs semmi különleges igény, akkor jó lehet. Vettem is már fel vele, játszottam is le, ment szépen. -
Rick4
félisten
Szerintem fleasheld újra, ill külső tápos HDD-vel is megpróbálhatod, szerintem azzal menni fog, szimplán csak nem tud 500mA-nyi áramot kiadni. ez utóbbi lehet kiszáradó kondik miatt, ami anyagárban 2-300Ft lenet, hozzáértőnek 10-15 perces meló. Ezt előbb nézetném meg, mint ahogy flashelek, nehogy a rossz kondi miatt a flashelés is megálljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech z5500 5.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
wassermann