- iPhone topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
válasz
csendes #7284 üzenetére
Nagyon köszönöm.
Most egyelőre ott tartok, hogy sikerült a tvheadend-et belőni, az működik is, de az XBMC valami network hiba miatt nem tud kapcsolódni.
Úgy tűnik, ez teljesen független a tvheadend-től, valami olyasmi a trükk, hogy ha nincs a hálókártyán hálózat, azaz élő ip cím, akkor jön elő ez a hiba. Hiába adtam ip címet az eth0-nak, nem lett jobb.
Majd otthon megpróbálom, itt most csak mobil netem van, valószínűleg ezért szórakozik velem, fórumon mint bug rátaláltam erre.Apropó: volt az XBMC-ben egy olyan képernyő, ahol a hálózat részleteit írja ki. IP cím, MAC address, internet connection, DNS szerver, stb. Ezt egyszerűen nem találom, tegnap este fél órán át csak ezt kerestem. Ha valaki tudja, hol találom, kérem, írja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lian Li O11 mini snow edition // SFX 750W // 6x Deepcool argb venti
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest