Hirdetés
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Hét évig frissül az új iQOO
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
mamu
csendes tag
válasz
lorenzen
üzenetére
A tv Samsung LE32B650.DVB-C-s.Elméletileg digitális jelet kap a tv,mivel DIGITÁLIS csomagra fizettem elő.A tv-n külön jön az ATV(analóg) és külön jön a DTV(digitális).Minden ingyom-bingyom csatorna(axn scifi,crime,echo,stb...).Tegnap az MTV2-n volt egy HD adás,az is csak SD minőségben jött be.Szerintem a szolgáltató nem azt adja amit ígért.Ez messze nem HD.
Nem azt mondom,hogy nem nézhető az adás,de ha már beruháztam,legalább olyan minőség legyen mint a régi tv-men.Ott nem látszott,hogy ilyen maszatos.Egyébként nagyon köszönöm,hogy vagytok és,hogy ilyen segítő készek vagytok! 
zhagyma: "......mamu A belinkelt képed tényleg nagyon "gáz"....."
Ugye?Na ezért érdeklődöm valami megoldás után!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Hét évig frissül az új iQOO
- Napelem
- Eredeti játékok OFF topik
- LEGO klub
- Filmvilág
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem azt mondom,hogy nem nézhető az adás,de ha már beruháztam,legalább olyan minőség legyen mint a régi tv-men.Ott nem látszott,hogy ilyen maszatos.Egyébként nagyon köszönöm,hogy vagytok és,hogy ilyen segítő készek vagytok! 
wassermann