Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
weresgyufa
tag
Terratec vagy a TechniSat, de én az utóbbit javaslom, nekem is ez van, (CableStar HD 2) a Digi-nél kapható SetTopBox-is a HD-s potom 32E
én azt ajánlom hogy ebay... Én is ott vettem, olcsóbb volt mint itthon és a gari ugyanúgy jó itthon is mivel a TechniSat-nak van hazai képviselete, mondanom sem kell hogy a SetTopBox-ok is tőlük származnak, a support is elég jó, DVBViewer-t adnak hozzá Technisat Edition, igaz ez lényegesen butább mint a gyári, de amire kell arra jó.
Én a fullos csomagot vettem meg amiben benne van a Tuner+CImodul+IR táv. lehet kapni simán külön külön is őket, bolti ára potom 89Euro+posta, ezért tanácsolnám az ebay-t, de a HD adásokhoz kell a Core2Duo és legalább 1,5Gb memória, nekem egy 650-es procival és 1Gb DDR1-el épp hogy megy Win7 alatt, de a többi csatorna hibátlanul megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- BestBuy ruhás topik
- Az Apple igényeire szabja magát a Samsung?
- Dying Light Beast
- ASUS routerek
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
én azt ajánlom hogy ebay... Én is ott vettem, olcsóbb volt mint itthon és a gari ugyanúgy jó itthon is mivel a TechniSat-nak van hazai képviselete, mondanom sem kell hogy a SetTopBox-ok is tőlük származnak, a support is elég jó, DVBViewer-t adnak hozzá Technisat Edition, igaz ez lényegesen butább mint a gyári, de amire kell arra jó.
wassermann