Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Capella

senior tag

válasz anrab #2713 üzenetére

Kösz, akkor így már értem, és ezek szerint mégis "sima" DVB-C az adás.
    De akkor a Diginek kérésre adnia kell valamilyen boxot is, mert nem minden lakásban van DVB-C vevős tévé.
    Lehet, hogy ezért külön pénzt, havi előfizetési díjat kérnek. A haverod nem tud ilyen boxot igényelni? Egyet plusz neked? ;)
    Vagy amúgy sem sokra mész vele, ha a kábelt nem tudnád megcsapolni. :DDD

Az mpeg4-es DVB-T vevős tévékben szokott lenni DVB-C vevő is. Szokni szokott, de nem tudom, mennyi arra a garancia, hogy mindben. Vagy egyszerűen arról van szó, hogy manapság már belerakják mindkettőt.
    A következő lépcsőként én azt várom, hogy mikor jelenik meg végre DVB-C/DVB-T mpeg4-es merevlemezes DVD felvevő. A Panasonicnak volt már DVB-S vevős kütyüje.
    Nem mintha annyira hiányozna vagy sürgős lenne, az IPTV box egyelőre megfelel, de esetleg a jövőben szóba jöhetne a felvételek átjátszása külső merevlemezes vevőre.
    Nem tudom biztosra, hogy nincs-e valami jogosultsági tiltás erre, hogy a HDMI kimenetről HDMI-n rögzítsek. :F Mert a tévére persze simán kiadja a jelet, hisz ez a dolga. Ha egy ilyen felvevőt csatlakoztatnék, akkor arra is. Csak felveszi-e és milyen felbontásban?
    Ha meg nem DVB-C/DVB-T-s a felvevő, akkor egyszerűen már nem is kell. :)

Új hozzászólás Aktív témák