Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Magisk
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaczi
aktív tag
Amikor a Digi kalamajka volt nálunk feltünt, csak a nappaliban levő HT-PC működik többé kevésbé rendesen. Akkor raktam át a Delockot egy másik gépre amiben egy PCI Technotrend tuner ment.
A Technotrendet letiltottam és bedugtam a Delockot. Elindult a Win telepítő és feltelepített "valamit". Mikor DvbViewert (jogtiszta) elindítottam persze se kép se hang. Kijelöltem neki a Dvb-C "valamilyen" tunert és ha jól emlékszem a program újraindítása után minden további nélkül működött. Nem kellett hangolni vagy bármit is tenni vele.
Én is meglepődtem, mert megjelent az összes csatorna és némi kockásodás árán lehetett vele tévézni.
Aztán hála Digis szerelőknek helyreállt a rend és minden visszakerült a helyére.
Viszont a HT-PCben nem szereti, ha másik USB aljzatba dugjuk mint ahonnan először telepítve lett. Nem néztünk utána, bár szerintem megoldhtó lett volna, ha utánajárunk.
No..........ezért gondolom, hogy a Delock nem rossz választás és az is lehet, hogy az occo kínai tunernek sem fogsz örülni.
Tehát, a kérdésedre is válaszolva szerintem legalább is Win7 alatt bármelyik BDA drájverrel mennie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Arc Raiders
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
wassermann