Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
unravel
üzenetére
Köszi a gyors választ.
Akkor bele kell nyugodjak, hogy, ha nem egy adóról van sugározva akkor nem lehet rögzíteni és nézni is egyszerre a 2 csatornát...
Ami a kódolást illeti én nem arra gondoltam, amire te, hanem ezt az mpg2 kódolást értettem kódolás alatt, hogy mennyire nehézkes, mert csak az ASTM játsza le, (amivel rögzítettem) azon kívül semmi. Átkonvertálni avi-ba pedig megint csak nem egy sétagalopp...
A két ajánlott progiból épp az előbb telepítettem az utóbbit, de az se talált semmit, amúgy meg a törést rosszul adták meg, így megnyitás után nem sokkal ki is lép. De a menüje is elég bonyolultnak tűnt a sok beállítási lehetőséggel, azzal se boldogultam. Az előbbit még nem próbáltam, de mindjárt.

Más, az AXN-t épp ma vették el, mert lejárt a promóció, így már az is újra le van kódolva... Kár, hogy nem csinálnak mindig ilyen kódolatlan adást a különböző - amúgy fizetős - csatornákkal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Napelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- További aktív témák...
- Eladó Clevo 870 DM/-G
- Dell Latitude 5440 14" FHD IPS Core i5 1345U VPro 16GB RAM 256GB NVME, Magyar Bill, Dell Gar.
- Asztali PC - Gigabyte Z170M - i7-6700K - 32 GB DDR4 - RX550 Pulse 2 GB - 240 GB M2 SSD - fullconfig
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Akció! Csere-Beszámítás! Macbook Air M4 13.3 Skyblue! 16/256 100% Akku, Garancia: 2028.09.14
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

wassermann