- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
Nem-nem, mert igy mar ket cache lepcso van kozben plusz egy FSB lepcso is, szoval ott ugy 20-25% is lehet...pl a net gyorsabb nem lesz semmivel.
Az olcsobb Duron melle vehetsz tobb RAM-t, van alkalmazas, ahol meg inkabb az szamit mennyi RAM van.
Mindig attol fugg, hogy mire hasznalod inkabb...CPU, cache, FSB avagy RAM fuggo-e az alkalmazas
hobizoli -
Fawkes
őstag
Mondanám hogy válogass lockmenteset de olyat már úgyse kapsz igaz t-bredből sem.Ált ezek a procik eredetiek még nem hallottam panaszt rájuk viszont ez a hamisítás dolog egy kicsit szerintem hülyeség.Sztem ezt nem hamisítják mert akkor nem is menne nem éri meg ilyen olcsó procit hamisítani.Annyi az egész hogy az Amd mint tudjuk eléggé szarul áll anyagilag így nem úgy csinálják mint az Intelnél hogy gyárilag visszaveszik a proci órajelét 2,4-re pedig menne az 3-n is hanem ez a proc ennyit tud pl.:1600mhz akkor úgy adja el hogy 1600mhz-s prociként viszont ha ennyit tud max a proci onnan már nehéz tuningolni....Szal ez nem hamisítás mondom duronok nagy része megy 2000Mhz fölött sőt eddig nem hallottam olyanról ami ne ment volna.Egyik csávesz panaszkodott hogy csak 2000-t viszi hát sztem az sem rossz ha kifogsz egy jót akkor meg nincs megálj 2400-2500mzh-ig:D
A t-bred duron párharcból márt azért sem a t-bred a nyerő mert a durci míg 2300-n megy 64k chchel a t-bred 2000-n 256-l akkor is +300Mhz többet számít az AMD-S!!! prociknál.... -
-=Sawtooth=-
tag
ne.azzal varjal meg. nemsoka bizti sokan eladjak, akiknek mar megint nem lesz eleg a teljesitmenye :D persze ocsitottan :D
vegyel egy 1700+tbredet 10e vagy az alatt. elotte probaldd ki, hogy birja e pl a 9x200at legalabb olyan 1.7-1.725V-tal.
de mondom..duront csak olyat vegyel,ami tuti moddolhato xp-nek
[Szerkesztve] -
HarryPlotter
tag
muhahahahaha
:):):):)
ez nagyon tetszik.
teszteléseim szerint, azé számít a cache elég rendesen, főleg játékoknál( fileműveletek és stbstb) ne beszéljetek marhaságot, az az 5% jó lesz 15-20%-nak is.
a 2000-es tbred-b pedig alapból szarráver akár egy valós 2000 mhz-en futó duront is...
Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest