- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Downsampling
senior tag
válasz
Csabroncka #5216 üzenetére
Mármint melyikeken nem működik? A HD Max-omon szuperül működik.
-
TCr
veterán
válasz
Csabroncka #5211 üzenetére
Ne keresd, ne foglakozz vele, nem érdekel a rögzítés.
Köszönöm! -
TCr
veterán
válasz
Csabroncka #5206 üzenetére
Egyébként mire lehet jó egy ilyen eszközön a HDMI bemenet?
-
Gaben360
senior tag
válasz
Csabroncka #5204 üzenetére
egy lg 55 eg910v full hd oled
-
Downsampling
senior tag
válasz
Csabroncka #5192 üzenetére
Köszi a leírást!
Nekem Zyxel NAS-om van, éppen ezért a menüje is teljesen más, bár ha csak a szöveget olvasom, lényegében a lépések ugyanezek. Tehát akár még működhetne is. De nem.
Nagyon belepiszkálni nem akarok, mivel a mostani beállításokkal az Oppo 105D csodásan kezeli az NFS-t. Az meg most azért fontosabb, minthogy a Dune kezelje. A régi jó HD Max-om még SMB-vel is megfelelően gyors, az Oppo viszont SMB-vel már nem bírna el a nagyobb mkv filmekkel, a Blu-ray anyagokkal (NAS-ról, mert érdekes, hogy a Dune belső merevlemezét SMB-vel is szupergyorsan olvassa. Ha ezt valaki érti, hát annak megemelem a kalapom...) -
kokokka
addikt
válasz
Csabroncka #5200 üzenetére
A mi kategóriánkban sem és kicsit feljebb sem igaz ez. Max még attól feljebb, de az már nekem felfoghatatlan, főleg anyagiakban. Ha a Sigma képjavítójára gondolsz, azt meg hagyjuk, mert bár az enyémben nincs, rengeteg negatívumot találhatunk róla a NET-en.
-
kokokka
addikt
válasz
Csabroncka #5198 üzenetére
Nekem Sigma-s Popcornom volt (van) de egy grammal nem jobb a képe mint a Pro 4K-nak. 50''-os plazmán és 80''-os kivetítőn nézve sem. Tehát ez nem igaz.
-
dh66e
veterán
válasz
Köszi a leírást,be is raktam az összefoglalóba.
Mindenkihez!
Mivel új a lejátszó és a rendszer bármilyen leírást szívesen veszünk. -
kokokka
addikt
válasz
Köszi szépen! Még nincs NAS-om, de tervben van...
-
kokokka
addikt
válasz
Csabroncka #5189 üzenetére
Akkor én is hozzáböfögök egy picit:
A hang minősége ugyan olyan, mint a Sigma chipes Popcorn A-300-n volt : se nem jobb se nem rosszabb. Cserébe igen szép
A lejátszható formátumok tekintetében természetesen komolyabb a Dune.
A képe hibátlan, a 4K-s felvételeket gyönyörűen, akadás mentesen lekonvertája 1080p-re. Nekem ugyanis még nincs UHD megjelenítőm, de folyamatban van ez is. A projektoron is nagyon szép, semmi kivetnivaló nincs benne. A 3D BD ISO-t úgy viszi mint a huzat, és olyan képe van nagyban projektoron, hogy az állam keresgéltem a szőnyegen! Az már csak hab a tortán, hogy ez a BD ISO 7.1 True-HD hanggal szól, minden akadás vagy röccenés nélkül.
A távkapcsolója valóban nagyon pöpec, csak nekem fura a Popcorn után, hogy van dedikált gombja a világításnak. Egyébként szép, stabil és átlátható. Könnyű volt megtanulni pár óra alatt. És állítólag lézervágású a gumija, ami még tartósabbá teszi.
Nálam hibátlan a YT is, bár én nem jelentkezek be szinte soha, de ezt le fogom tesztelni amint haza értem. Valóban tudja a 4K tartalmakat, van amelyik nem 100% smooth, de ez a feltöltött videótól is függ.
Sikerült skineznem is (a gyáriakon kívüli sknikekkel), nagyon szép felületek varázsolhatók rá! A menüje egyértelmű, a sebesség pedig valóban páratlan! A készülék boot-ja is remek, 41 mp alatt jött be a menü teljesen kikapcsolt állapotból. Készenlétiből meg nincs értelme mérni azt a 2-3 mp-et.
Az SPMC néha meghal és ez lehet, hogy nem is lesz már jobb. Ugyanis abbahagyták a fejlesztését, áttértek egy másik programra, az most épp tesztelés alatt van nálam. Érdekesség képpen telepítettem egy launcher-t (Nova) és bár működik, nem sok értelme van használni. A beépített két torrent kliens egyenlőre kuka mert semmit sem érnek, remélem ezen javítanak majd. De ha nem, akkor van alternatíva, csak mire rájöttem, hogy hogyan tudom beállítani az alapértelmezett letöltési mappát, azt hittem megőszülök. Most működik le is fel is. Annyit észre vettem, hogy ha fut egyszerre több torrent akkor instabilabb a lejátszó : többször fagy, vagy teljesen meg is fagy és csak az újraindítás segít neki.
Ha nem gond, jövök még infóval -
dh66e
veterán
válasz
Csabroncka #5184 üzenetére
Köszönjük,biztos segít majd mindenkinek aki új készüléket vesz.
-
kokokka
addikt
válasz
Csabroncka #5184 üzenetére
Várjuk
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Csabroncka #5178 üzenetére
Nem valami átalakított Kodi a lejátszóprogramja? Ha igen, kodiban mindenféle médiaforrást engedélyezni kell egyenként, különben nem műxik. Tehát a képek, filmek nem keverhetők össze mappán-forráson belül, mert nem fogja látni. Pl. filmek "fül" alatt nem lehet képeket nézegetni és fordítva, hiába van ömlesztve akár.
Ha messze járok az igazságtól, akkor bocsánat az OFF-ért.
-
Downsampling
senior tag
válasz
Csabroncka #5175 üzenetére
Ez engem is érdekelne! Még az életben nem tudtam Dune-t használni NFS-szel...
-
kokokka
addikt
válasz
Csabroncka #5171 üzenetére
Én nem tudom elérni azt, hogy a PC általam megosztott mappái láthatóak legyenek a DUNE felületén a Hálózat ikonra nyomva. Mit kell csinálnom, mert már megőrjít!
A Popcorn-on ez annyira egyszerű volt...
-
Csabroncka
addikt
válasz
Csabroncka #5170 üzenetére
-
dh66e
veterán
válasz
Csabroncka #5168 üzenetére
Inkább drágább, ha még lesz egy pár pénzügyi mahináció a világban.
Használd sokáig. -
Ejelhar
senior tag
válasz
Csabroncka #3601 üzenetére
Felvettem a routerem DNS-be az asztali gépem IP címét, majd a DUNE-ben kreáltam egy új hálózati foldert, amiben névvel hivatkoztam a szerverre.
Ugyan belső IP, viszont mivel névvel szerepel a konfigban, ezért előtte szükséges egy névfeloldás.
ssh-n belenéztem a Dune-be, ott is névvel mentette el, vagyis okay szerintem. -
Ejelhar
senior tag
válasz
Csabroncka #3595 üzenetére
Kipróbáltam névvel, nekem működik (Dune Smart H1).
Belenéztem a Dune konfigba is, amit a network folder felvételénél kreál. Arra gyanakodtam a leírásod szerint, hogy talán feloldja a nevet és IP-t ment. De nem, jól csinálja, a szerver nevét menti el.
-
Multibit
nagyúr
válasz
Csabroncka #1592 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest