- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
_cirmos_
őstag
ami neked ebből fontos lehet az a dual / single channel dolog, amire amd-s platformon nvidia nforce2 ultrás vagy via kt880 chipsetes alaplapok képesek. ez abból áll hogy a két sima 64bites memóriamodult egy 128bitesnek olvassa, ami által a vizből veszi ki a zoxigént, teccikérteni? szóval ez egy jó dolog, kellemes kis sebességnövekedést lehet vele elérni, de a részleteket nem tudnám elmagyarázni, mert azt én se nagyon értem, hülyeséget meg nem akarok írni. P4 platformra is van vmi ilyesmi, de abban nagyon nem vagyok otthon.
ha jól emlékszem a ''sima'' ddr-ramok unbuffered jelzővel rendelkeznek, az ecc meg vmiféle hibajavitó eljárás, ami szintén nincs a hétköznapi ramokon. ez utóbbi kettő egy mezei felhasználónak tök érdektelen, mert pl szerverek használnak ilyet, méreg drága és nem is lehet minden alaplapba belerakni. illetve belelehet csak nem ismeri fel asszem. remélem segítettem, de ha mégsem biztos jön valaki mingyár és kijavít hog nem is így hanem úgy van ez meg az :)
bájdövéj, ez talán segít:
[L]http://tomshardware.hu/mainboard/04q1/040119/index.html[/L]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Kompakt vízhűtés
- Witcher topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- SSD kibeszélő
- Sweet.tv - internetes TV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest