- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
ISZOLE
senior tag
válasz
Szten Márs #173 üzenetére
Sajnos rosszul tudod. Én az Epoxtól származó összes alaplap kézikönyv szerint a két egymáshoz közeli foglalat azonos csatornán van, tehát két modul úgy megy duálban ha az egyik a különálló (DIMM1) csatiba van dugva. (Ez műkszik otthon.)
A kézikönyvben egy kis táblázatban van lerajzolva az összes lehetséges eset és be van írva a fejlécbe a 64 bites vagy 128 bites üzemmód. A táblázat alatti szöveges megjegyzések megegyeznek a táblázattal, nem lehet elírás. A három modulra mindkét esetben 128 bites üzemmódot ad meg. Ha nem tévedek az pedig a dual channel. Sajnos még nem próbáltam ki, de ez csak úgy fordulhat elő ha csatornánként azonos mennyiségű memória van belerakva, tehát a három nem lehet egyforma.
Csak ezért írtam be mert az inkriminált #168-as hozzászólásban a kolléga a gyári előírásokat emlegette, valamint a ''Mi a rákért nem értitek már meg végre: a DUAL CHANNEL-hez egyforma mecsik kellenek..'' mondatot írta le.
Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- World of Tanks - MMO
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest