- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Frosty
aktív tag
Nekem most Chieftec van, Delta gyártmányú 420 wattos és dual fanos, semmi hangja nincs lényegében, langyos a borítás egész napos járás után is, tehát nem melegszik. Előtte volt DTK, 7 évig (ez egy régi 230 wattos csoda, még most is megy, de cserélni kell, egy p2-est hajt, sajnos rossz feszt ad le és ezt nem bírta a videókártya)...ettől eltekintve 6 évig hibátlanul ment, igaz nem a leghalkabban.
-
gromble_ziz
aktív tag
szintén tápcsere elött és közben vagyok :)
másik topicban ajánlották ezt a tápot :)
majd rákeresve találtam meg ezt a topicot :)
az itt olvasottak alapján nyugodtan fektetem belé a pénzem :)
ha megvan megírom a véleményemet...
nekem a halkság a fontos, a gépem folyton megy... mondom folyton ... igen még akkor is :)
peace -
Zoli2
aktív tag
Helló Mindenki!
Pénteken beüzemeltem a Chieftec DT350-et. Az első benyomásom a tápról, hogy hihetetlen profin van megcsinálva. Igen súlyos darab (2,1 kg) és millióegy ''tyúkbél'' jön ki belőle. Van is mire kötni!:P Mint írtam, számomra a csendesség volt a legfontosabb szempont. Normál körülmények között (ide értem a nyári 25-26 C-fokos szobahőmérsékletet) a 12 cm-es hűtőventi épphogy forog, vagyis a legcsendesebb eszköz a gépemben. (kb. 50%-os prociterhelés mellett tapasztaltam)
Hogy a benne rejlő 350 W-ott valóban kilehet-e használni, azt nem tudom, ilyen mélyen még nem tudtam letesztelni, de azt biztosan kimerem jelenteni, hogy ár/érték arányban egy nagyon-nagyon jó tápegység. MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM!:C
Mindenkinek köszönöm a hozzászólását, véleményét! -
amegt
aktív tag
valaki, akinek 350-es CT-e van, írja már meg, hogy lehet-e külön fordulatot szabályozni, vagy automatikus a fordszám állítás?
-
Geby
senior tag
igazad van, elnéztem :B sorry
meg még az sem derült ki számomra hogy 12 centis venti van-e benne, de lehet hogy csak én nem olvastam el valamit rendesen
[Szerkesztve] -
zeg
őstag
Szerintem nem sok embernek volt 460-as dtk tápja, és jelenleg dt350-es Ch. Én ezen kevesek közé tartozom. Nekem volt dtk460-as, és azt cseréltem le chiftec dt350-re. Súly és teljesítmény alapján DTK. Reméltem hogy a 460-as a 400-as DTK tápomnál halkabb lesz. Mivel még senkinek nem volt tapasztalata a táppal, megvettem, és jól pofára estem. A dtk tápján low noise szöveg olvasható, mely NEM felel meg a valóságnak. A dtk460-as a 2db power logic ventivel egy zajláda, ha nem terheled, akkor is elviselhetetlenul hangos. Anno kicseréltem benne a ventiket(matrica miatt gari azonnal ugrott) aerocool aluminiumra(21dB), de zajos maradt, mivel a táp tömve van alkatrészekkel, így az alkatrészekbe ütköző áramló levegő miatt a táp hangos!
Ha csend kell, keruld el jó messzire a 460-as macron/dtk tápot! -
BobMaster
senior tag
-
Geby
senior tag
tegnap éjjel nekem sem ment, de most megy :DD
-
Geby
senior tag
pont most tesztelték a DT-350-et még pár táp társaságában:
[L]http://www.radikalmod.hu[/L] -
_Hunter_
őstag
300w-os dtk tápom van amit a házzal együtt vettem. Amíg nem raktam bele két ház hütőt teljesen halk volt. Még akkor sem volt hangja amikor az oldallapot levettem. Szerintem jók. Nekem megfelel.
-
-
Zoli2
aktív tag
Köszi! Még várok válaszokat DTK-val kapcsolatban, mert a Mikl...-ban az eladó nagyon melegen ajánlotta. Kettő ventis, de nagyon csendes. (A két venti egymással szemben helyezkedik el, vagyis ''átrántja'' hosszirányban a levegőt. Azt nem tudom, hogy csak ettől csendes vagy mástól, de olyan mondta aki ért hozzá.) Köztudott, hogy jó tápokat készít, ezért van benne bizodalmam. No meg a plussz 100 watt! Ez nem elhanygolható a jövőre nézve.
-
kokobe
őstag
Legjobbak a coolink tápok a prohardveren is tesztelnek 26 tápegységet és a coolink viszi el a pálmát jobb mint a zalman vagy a dtk!A cikkeknél néz meg a hütés/háznál:))
-
andorpapa
őstag
Mióta találkoztam vele, a DT-350-et ajánlom mindenkinek. Szerintem nagyon csendes (persze ez szubjektív, ismerek olyan embert, akinek még ez is hallható volt), jól szellőztet, megbízható Chieftec cucc, érezni, hogy van benne anyag, 350 Watt pedig egy földi halandónak bőven elég, főleg akkor, ha nem valami Vargáné ígéri, hanem egy Chieftec kaliberű cég. A DTK tápját sajnos nem ismerem, de a DT-350 biztosan jó vétel bruttó 12000-ért.
-
Zoli2
aktív tag
A kérdés adott. Többen szeretnénk tápot frissíteni. Kb. br. 15k-ig. Mind a kettőt nagyon ajánlották. A fő szempont a csendesség. Persze a teljesítmény sem elhanyagolható tényező. A DTK-n nem tudom, hogy van e S-ATA csati, de talán ez nem is baj, mert lehet hozzá kapni átalakítókat. Legalábbis én kaptam az alaplapomhoz. Szóval melyiket? De ha van más ''csendes'' alternatíva, akkor szívesen várom (várjuk) a tanácsaitokat.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest