Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
k.e.r.g.e
csendes tag
Gyanítom, hogy akkor nagy szerencséd volt, mert eladás előtt beregisztrálják egy központi helyre az eladott dolgokat és onnan kivenni elég macerás. Sokan inkább elzavarnak, hogy így jártál... Na mindegy remélem én meg tudom őket győzni....
-
k.e.r.g.e
csendes tag
Persze, hogy nem! :) De, ha csak annyit mondok, hogy egyik nap ment a másik nap meg nem, akkor lehet azzá alakítható. Volt már valaknek sulinet gar-os experience?
-
k.e.r.g.e
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, de sajnos amiket ajánlottatok azzal már mind próbálkoztam, sajnos sikertelenül. Úgy látom az egyetlen megoldás, hogy visszaviszem a boltba és beadom, hogy bedöglött...hátha beveszik. Az egyetlen gond, hogy sulinetes a kütyü. Tudtok valamit arról, hogy a sulinetes cuccok esetében hogyan megy a garanciális javítás, csere?
-
maniac
senior tag
Probaldd meg a routert resetelni. Van alt. rajta egy reset gomb (manualt nezdd meg) az mindent visszaallit gyari beallitasokra, aztan probaldd meg ujra a beallitast.
-
LordX
veterán
A Resetet nyomd SOKÁIG (fél perc), miközben be van dugva a falba. Ha nem, akkor húzd ke a falból, és úgy fél perc reset. Ha még mindig nem, lapozd fel a kézikönyvet, hátha van benne valami okosság. Ha úgy sem megy, verd meg az öcséd, és vidd be a boltba, hogy szereljék már meg.. :) Mármint a routert, nem az öcséd :DDD
[Szerkesztve] -
k.e.r.g.e
csendes tag
Sziasztok!
Egy ''X-micro dsl router + WLAN acces point'' kütyüt használok itthon a nethez. Nem egy nagy minőség, de én nagyon meg vagyok vele elégedve, mindent meg tudtam vele csinálni amit akartam, egészen mostanáig. Szóval az a gond, hogy felbújtottam az öcsémet, hogy járjon utána milyen portokat érdemes letiltani benne, hogy a hálozati biztonságunkat növeljük. Némi unszolásra utána olvasott, és úgy döntött eléget tud ahhoz, hogy be is állítsa. Persze nem tudom mit csinált, és nem is nagyon tudja elmondani, de az szinte biztos, hogy egy rakás portot letiltott. Azóta nem tudom elérni a router konfigurációs oldalát, azt ugyanis http protokolon browserből lehet(ett) beállítani. Persze a net sem megy. Van a kütyün egy reset gomb, de sem az sem a teljes áramtalanítás nem segített, nem felejti el a beállításokat. Szóval most az helyzet, hogy nem tudom elérni a konfig oldalat, hogy töröljem a http port szűrését, ezért lényegében használhatatlan a kütyü...
Segítség!!
Aktív témák
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces videók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest