-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
venge
aktív tag
válasz
#75376384 #72468 üzenetére
Szia!
Olvastam, hogy nemrégiben vásároltál egy DJI FPV-t.
A hétvégén nézegettem róla a videókat és beleszerelmesedtem.
Most egy Mavic Minim van, ami elég messze áll az FPV drónoktól, nincs is gyakorlatom ezek kezelésében.
Úgy gondolom, hogy tavasszal összejönne a keret rá, addig (meg utána is természetesen) jó lenne szimulátorral gyakorolni.
Hogy kellene kezdenem szerintetek?
Vegyek egy távirányítót, meg egy programot és hajrá?
vagy várjak addig, amíg összegyűlik a zsé, és vegyem meg szettben és csak utána gyakoroljak?
köszönöm a válaszotok! -
twine
veterán
válasz
#75376384 #72466 üzenetére
Először is gratulálok az új szerzeményhez
Én sajnos ebben a topicban nem láttam még aktív usert, aki ilyen gépet hajtana...
Viszont hátha a dji topicban [link] nagyobb szerencsével jársz, ha megkérdezed
Bár ott sem láttam igazán aktív beszélgetést erről, hátha mégis beesik valaki, aki tud segíteniPárszor láttam rallyn ilyen gépet.. Nagyon tetszett... Lengyel operatőrök csapatták vele ...
Egy ideje agyalok rajta, hogy lecserélem a phantomot rá, így több legyet ütve egy csapásra... Egyből lenne egy dji szemüvegem, a racerembe meg már "csak" a dji adót és kamera szettet kellene beledobni.... Így a fatshark is eladóvá válna,, abból is jönne vissza valamennyi pénzt....Egy dolog tart vissza... Hogy a phantommal is akad hébe hóba olyan meló amit egy racerrel nem tudok kivitelezni
Sajnálok/sajnálnék megválni tőle
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Subaru topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- Reklámblokkolók topikja
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- BestBuy topik
- PlayStation 1 / 2
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest