- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
válasz
vorazlicki #155 üzenetére
Sajnos a két említett gép kategóriájában nem fogsz igazán jó minőségű felvételeket készíteni, de kezdőgépeknek ár-érték (főleg, ha kifogsz egy jó akciót) és alkatrész utánpótlás szempontjából jók. Kezdésnek tökéletes, inkább ez törjön mint a csillió-trillió ft-os csoda
-
huliganboy
addikt
válasz
Szia!
Minden ilyen jellegű fórumon nekem azt tanácsolták, vegyek egy alap gépet. Esetemben ez egy Syma x5c-1 meg pár pótaksi meg pár propeller.
Azt mondják a "zuhanás" garantált szóval javasolják "olcsóbb" gép beszerzése elsőre, vagy ha van ennyi pénzed akkor vegyél kettőt egy komolyat későbbre és egy olcsóbbat gyakorolni.A syma x5c-1 gép képe nem tökéletes de arra amiket felsoroltál szerintem jó. Persze GOPRO eszközökkel nem összevethető, de az ára sem.
Én is most kezdtem, sőt még a gépem úton van. Jönnek majd a szakik és adnak jobb tanácsot!
Üdv
-
szasza0802
tag
válasz
Túlbonyolítod.
először is:
- mennyi cash van rá?
másodszor:
- mire használán?
Ha nincs sok pénzed de nem "compact" gépet akarsz javaslom amit én rendeltem WLtoys V353. Ugyan még nincs a kezemben, azonban szabadon alakítható, szétszedhető, más alkatrészekkel összerakható egy bizonyos határig. Nyilván ezzel nem lehet 20-25 perces Magyarország madártávlatból felvételeket készíteni, de én úgy gondoltam első gépnek épp elég lesz. Feljebb látod, hogy miket vettem hozzá.
Ha van elég pénzed akkor javaslom már egy összerakott rendszer megvételét teljes "legénységgel". Pl egy DJI Phantom 2-est Full HD kamerával, aztán ha az haver nagyon akar még vele valamit megvehet hozzá ezer kütyüt csillióért.
Ha nagyon sok pénzed van meg neki is és inkább építeni akar akkor nézz körül mondjuk a Balck sheep oldalán vagy kerress olyan áruházat, ahonna egy gép összes alkatrészeit (az áruház ajánlásával) meg lehet venni. H a nem értesz hozzá, akkor is sok helyen találsz listát quadrocopter építéséhez való tartozékokról. Ezeket te is könnyen össze tudod válogatni.
Ez csak az én véleményem, nem biztos, hogy egyezik máséval....
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Jogász topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged