- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
anulu
félisten
válasz
(Kolombusz) #9 üzenetére
szívesen
pls zárasd a topicot
-
anulu
félisten
válasz
(Kolombusz) #7 üzenetére
alaplapi driver a legelső, IDE vezérlőt nem telepítünk nForce-nál!
nálam rutinamúgy engem hűtőcsere szivatott meg. most van gariban az alaplapom...
szerintem menni fog így. vagy ha nagyn magához nyúlt, akkor lehet, h egy reinstall jót tenne neki, de ezt majd meglátod. amúgy javaslat: mielőtt az alaplapi drivert felraknád, Safe módban kapard le a 6600 driverét... -
(Kolombusz)
veterán
Remélem, hogy nálam is ez lesz a probléma.
A Windows telepitések általában mindig a frászt hozzák rám.Ezzel a lappal csak egyszer telepitettem xp-t, akkor úgy emlékszem, hogy előbb az alaplapi drivert tettem fel, csak ez most nem volt meg, ezért gondoltam, hogy a végére hagyom.
-
anulu
félisten
válasz
(Kolombusz) #5 üzenetére
az jó lesz
egyszer volt ilyen bajom, akkor rossz sorrendben telepítettem a drivereket...
-
anulu
félisten
válasz
(Kolombusz) #3 üzenetére
nagy valószínűséggel. melyik drivert húzod le? 5.10 erősen ajánlva nForce2-höz!
-
anulu
félisten
válasz
(Kolombusz) #1 üzenetére
először mindenképp az alaplapi drivert kell felrakni, hogy a GART driver benne legyen a zikszpében. utána mehet a forceware.
-
(Kolombusz)
veterán
Sziasztok!
Bocs, hogy új témát nyitok, de problémám akadt a számitógéppel, amit munkára is használok és sürgősen segitségre lenne szükségem.
Szóval addot az adataimnál látható gép. Pár napja már szarakodott, gondolom virust szedhettem össze, emrt lassú volt a windows, de a játékok rendesen futottak.
Úgy döntöttem, hogy újratelepitem a windows-t. Ez sikerült is, majd szép lassan elkezdtem feltenni a drivereket. Először hálókártya, majd a VGA-drivert.
SP ekkor még nem volt a gépen. A driver feltelepült, majd mikor újrainditottam a gépet, a windows betöltőképernyő után elsötétül minden, no signal irja a monitor. Próbálkoztam a gyári driverrel is, azzal sem müködött.
Rendszervisszaállitás után ismét tudtam használni a gépet. Persze csak windowsos driverrel. Gondoltam, hogy mi van, ha a windows alapverzióval van gond. Feltettem az SP2-t, de a problémám nem oldódott meg.
Én a következőkre gyanakszom:
nincs fent az alaplapi driver. Most töltöm lefelé, nem tudom, hogy segit-e majd. Szerintetek?
Esetleg lehet, hogy valami durva virust kaptam azaltt mig sima sp nélküli windows tűzfallal elküldtem egy emailt a freemaillel?
Vagy VGA gond lenne?
Próbáljam meg újra feltenni a windowst?
Legyetek szivesek segiteni, mert fontos, hogy tudjam használni a gépet.
Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Futás, futópályák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest