Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
woryz
senior tag
válasz
Terrorista
üzenetére
Elbizonytalanodtam.... Milyen már, hogy területre ható varázslatokat kell lövöldözzek (persze, ha nem bohóckodok a bottal), és a sebzés kikerüli a saját csapattársam? Tegnap este beállítottam a friendly fire-t, de az ok, hogy én nem lőttem területre ható varázslatokat, de Solas folyton fagyasztotta a harcosleányt (nem tudom a nevét...
). Nem, nem tudok még mást betenni a csapatba, csak négyen vagyunk. 
Még nem néztem meg a videót, ezért lehet, hogy rosszul gondolom, de a rift mage az még jobban területre ható varázsló, nem?Amit eddig összeszedtem, megtapasztaltam a játékról, az (számomra) siralmas:
A taktikai nézet használhatatlan, a varázslatok - eddig amit láttam belőlük - egy kaptafára készültek, bohóckodok ugyanolyan sablonos lényekkel / csatákkal a hinterlandson már órák óta, hát nem tudom... Én azért kicsit többet, jobbat vártam... Hiába erőlködöm (már számtalanszor újrakezdtem, új karaktert csináltam), hogy csak azért is végig kellene játszani, de egyre kevesebb kedvet érzek hozzá... Az egész nem lett más, mint egy vontatott, monoton hack & slash... A csatákat - amikor épp olyan területne van, ahol nincsen mellett semmi olyan tereptárgy ami meggátolná a taktikai nézetet használatát - nem tudom követni. Azért előnyére szóljon a játéknak, hogy mindig bedob lényeket, és nem az van, hogy egy kipusztított területen kell kolbászolni.Viszont a csávó videóit megnézem, hátha látok a buildjei között olyat, ami miatt érdemesnek érzem, hogy újra elkezdjem.
- Esetleg valamit összehozok solo-ban, de nem tudom, mikor fogok elég erőt érezni hozzá...Rináylok már egy ideje, a játék miatt, francnak eröltetem, nem?

Új hozzászólás Aktív témák

- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Nem, nem tudok még mást betenni a csapatba, csak négyen vagyunk.