Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• woryz

senior tag

válasz Terrorista #935 üzenetére

Elbizonytalanodtam.... Milyen már, hogy területre ható varázslatokat kell lövöldözzek (persze, ha nem bohóckodok a bottal), és a sebzés kikerüli a saját csapattársam? Tegnap este beállítottam a friendly fire-t, de az ok, hogy én nem lőttem területre ható varázslatokat, de Solas folyton fagyasztotta a harcosleányt (nem tudom a nevét... :P ). Nem, nem tudok még mást betenni a csapatba, csak négyen vagyunk. :)
    Még nem néztem meg a videót, ezért lehet, hogy rosszul gondolom, de a rift mage az még jobban területre ható varázsló, nem?

Amit eddig összeszedtem, megtapasztaltam a játékról, az (számomra) siralmas:
    A taktikai nézet használhatatlan, a varázslatok - eddig amit láttam belőlük - egy kaptafára készültek, bohóckodok ugyanolyan sablonos lényekkel / csatákkal a hinterlandson már órák óta, hát nem tudom... Én azért kicsit többet, jobbat vártam... Hiába erőlködöm (már számtalanszor újrakezdtem, új karaktert csináltam), hogy csak azért is végig kellene játszani, de egyre kevesebb kedvet érzek hozzá... Az egész nem lett más, mint egy vontatott, monoton hack & slash... A csatákat - amikor épp olyan területne van, ahol nincsen mellett semmi olyan tereptárgy ami meggátolná a taktikai nézetet használatát - nem tudom követni. Azért előnyére szóljon a játéknak, hogy mindig bedob lényeket, és nem az van, hogy egy kipusztított területen kell kolbászolni.

Viszont a csávó videóit megnézem, hátha látok a buildjei között olyat, ami miatt érdemesnek érzem, hogy újra elkezdjem. :) - Esetleg valamit összehozok solo-ban, de nem tudom, mikor fogok elég erőt érezni hozzá...

Rináylok már egy ideje, a játék miatt, francnak eröltetem, nem? :F

Új hozzászólás Aktív témák