Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Vegulis x800proval semmi gond, csak akkor sem fair a gyengebb ati kartya tualajoknak. Igem mint mondtan csak kiprobalas erejeig raktam at ultrara, es nem sok kulonbseget fedeztem fel, de nem mertem sokaig ugyhagyni ,mert elsirtam volna magam ha egy jatek egy vadi uj 400dollaros x800proval beszaggat. Szoval inkabb maradok High-on. Esetleg 1024 es ugy Ultra High.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
/ez a resz masik felhasznalo urnak/
PDA-ban benne kell lenni, ha nincs akkor keress PDA-t es hallgas at/olvass at minden hang/szoveg uzenetet. -
-
djsunny
aktív tag
-
I_Am
veterán
Felbontás 1024x768 high noAA noAF (konfig adataimnál). fokozat Marine. Időtartam 2nap minusz 4 és fél óra alvás. Ezúton is meg szeretném köszönni páromnak a kitartó odaadást és figyelmet melyet ezen 2 nap alatt kaptam. Gép elé tálalva a szendvicsek....stb. Most egy kis pihi figyelem vissza a részére, séte egyebek pár napig és hétvégén jöhet a nightmare fokozat.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Licencek
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest