Hirdetés
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
Nem tudná valaki megmondani, hogy miért nem megy nekem a görgő a Doom Builder -nél??? Már azt is kipróbáltam, hogy letöröltem és újra felpakoltam
, de nem vált be, meg még át is böngésztem a beállításokat, de nem találtam semmit.
Előre is nagyon Köszönöm a segítséget!
-
Djuree
félisten
ÁÁÁ, a nagy klasszikus, a JÁTÉK!
Jó hogy van egy ilyen totyik
-
mr.bullet
tag
A Nightmare csak abban különbözik az Ultre-Violence-tól, hogy ott a szörnyek újraélednek...
ui.: Nekem is sikerült végig vinnem a Doom-ban pár pályát köztük a Plutonia-át is...
[Szerkesztve] -
válasz
Yeti910331
üzenetére
Hahó!
Ma már nem vagyok akkora spíler, mint régen, de én az összes DOS-os DOOM motorra épülő játékot végigvittem a legnehezebb fokozaton csalás nélkül.
Doom1, 2, Hexen, Heretic, stb. Az összes Mission Pack-el együtt, amik közül sok, csak a Windows-os keretprogival működött.
Ha jól emlékszem, minden pályának volt valami trükkje NIGHTMARE fokozaton. Csak úgy erőből nem lehetett megcsinálni. Nekem is csak sokadszorra ment, de ha egyszer rájöttem a lényegre, akkor más sima ügy volt később is. Ha jól emlékszem, volt pár Mission PAck, ami nem is engedte a NIGHTmare fokozatot, de azt is a legnehezebben csináltam meg.
Régi szép idők, amikor még volt erre időm...
[Szerkesztve] -
nem_tom
őstag
válasz
Yeti910331
üzenetére
Amikor utoljára nyomtam, még a közepes is nagy gondot jelentett nekem, de biztos sokat fejlőttem azóta, hisz az már majdnem 1 éve volt.

-
Yeti910331
aktív tag
válasz
Yeti910331
üzenetére
UP!
A Plutoniát végigvitte valaki Nightmareben? Nehezen elképzelhető, mivel már Easy-ben is nagyon nehéz.
[Szerkesztve] -
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Yeti910331
üzenetére
Nem hiszem hogy eredményes lenne!
De attól függetlenül biztos érdekes!
-
nem_tom
őstag
válasz
Yeti910331
üzenetére
húúú... hát az nagyon érdekes lenne.

ÍZI RÁJDER ÖCSÉM!!!!
-
Yeti910331
aktív tag
válasz
Yeti910331
üzenetére
UP!
És eszembe jutott valami állati ötlet. Kormánnyal irányítani a Doom -ot. Rally Feeling
-
nem_tom
őstag
Én vagyok az ''paaa'', csak nevet váltottam, mert nem tetszett!

Próbáltam Nightmare -ba nyomni a doom 2 -t, de csak a 2 -es mapig jutottam.
-
Yeti910331
aktív tag
Hogyan tudnám előcsikarni a játék eredeti zenéit? Az 5.1-es hangkari minden játékban ilyen extra hangszerhangokkal játsza le az összes midit.
-
paaa
csendes tag
-
mr.bullet
tag
De az utolsó pályán csak teremnek a szörnyek, és te a legmagasabb helyen vagy. És le kell menned, hogy a szörnyeked kiírtsadd... Ott az IDDQD, IDCLIP, IDKFA cheatokat érdemes használlni egyszerre, mert fel kell menned egy magas ''oszlopra'', és azután pedig előre menned. És mivel a falon át tudsz menni, ezért ''belemész'' a falba. Ott van egy fej azt szét kell nyírni. és győztél. Az készíti a szörnyeket! De az a fej egy karóra van feltűzve. (És szerintem az a játék készítőjének a fejfe lehet...)
(Ultra Volence-on jó a játék és azon is vittem végig egy cheat használata nélkül! Kivéve az utolsó pályát...
) De csak IDCLIP <---!!! 
(Jó kis cheat-ok mi?
)
[Szerkesztve] -
paaa
csendes tag
(Nem felvágásbol mondom!)
Most játszottam ki a DooM2 -t Ultra-Violance -ben és szerintem, nem olyan nehéz (de nem túl könnyű), pár óra alatt végig vittem.
De sokat sz@rakodtam a map30 -on. -
Yeti910331
aktív tag
válasz
Janoska26
üzenetére
Doom a suliban??? Az melyik suli??? Elsős koromban (1.sulimban) csak ilyen béna szarok voltak, hogy: Alcatraz, Spiderman, Mario. A második sulimban meg 1 fokkal jobbak voltak, de akkor se volt Doom és a 3. sulimban meg egyáltalán nem volt játék szám.techen.
Hogy miből maradtam ki. 
-
mr.bullet
tag
Sziasztok!
A Doom 2 -ben próbáljátok meg:
Ezeket: fhhall -Az összes ellenség megölése azon a pályán, ahol beírod.
iddt -TABULÁTOR GOMBOT MEG KELL NYOMNI, és aztán IDDT,IDDT.
idchoppers -Kapsz egy láncfűrészt.
idclip -Át tudsz menni a falakon.
idbeholdl -Látsz a sötétben is.
idbeholdr - Belemész valami radioaktív anyagba akkor nem lesz bajod ideiglenes.
idkfa -Összes fegyver.
idfa -Minden fegyvernél újratöltés.
iddqd -Halhatatlan vagy.
idbeholdv -Ideiglenes halhatatlanság.
idbeholdi -Ideiglenes láthatatlanság.
idbeholda -''Full automap''.
idmypos - ''Display coordinates and heading''.
Jó sok cheat mi?

[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Doom forever, mennyi számtech órát végignyomtunk lanban az osztálytársaimmal anno

-
Yeti910331
aktív tag
Működik a cheat és király, kösz bullet.
És sorolom a Doom nehézségi szintjeit:
I'm Too Young To Die.
Hey, Not Too Rough.
Hurt Me Plenty.
Ultra-Violence.
NIGHTMARE! -
paaa
csendes tag
válasz
mr.bullet
üzenetére
Jól tudom mi az a ''TAB'' de azt mondta, hogy a cheat után kell tabot nyomni! Most akkor így próbálom ki.

Szerk.: Én még azért nem vittem végig Ultra-Violace (nehéz) fokozatban, mert asszem meguntam 1 kicsit a Doom -ot és mással kesztem játszani, de mikor megismertem a Z Daemon -t (multi player progi), akkor kezdem újra nyomni és utána már nem single -öztem, de most a nightmare -ra akarok gyúrni.
[Szerkesztve] -
mr.bullet
tag
Redbull:
Paaa:
Tudjátok melyik az a tabulátor gomb? (TAB) Először nyomjátok meg azt a gombot egyszer, és aztán meg írjátok be, hogy IDDT-t 2x! Ha nem írod be akkor a térképen csak a pálya kis részét fogod látni, ha pedig beírod egyszer, akkor a pálya összes részét. És ha még egyszer beírod akkor azt is látod, hogy hol vannak a szörnyek, merre mozognak és néznek... (Ha pedig még egyszer beírod akkor az egész kezdődik előröl...)
Sok szerencsét!
[Szerkesztve] -
Yeti910331
aktív tag
Helló!
Gyertek Doom1, 2, TNT és Plutonia Multiplayer-ezni! Csak a ZDaemon[link] nevű program kell hozzá meg a Doom-ok eredeti WAD fájlja, amit a ZDaemon\wads mappába másolsz. Belépsz a progiba készítesz 1 felhasználónevet (!!!30000pont eléréséig nem lehet nevet változtatni!!!). Higgyétek el megéri, hiszen rengeteg extra van benne, de lehet extrák nélkül is játszani pár helyen. -
rlazol
veterán
sziasztok,
Tudnátok segíteni? ehhez [link] hasonló screenshotokra lenne szükségem a DOOM-ból vagy bármelyik FPS-ből. A lényeg, h zárt térben legyen, lehetőleg sok vérrel, világosan. 800*600 vagy nagyobb felbontásban.
És szóükségem lenne a vezérlőpultra is...
Nagyon fontos lenne... előre is köszönöm! -
DarkSmile
tag
IDDQD ( o , o )

-
paaa
csendes tag
Hy all!
Imádom a Doom -ot, de még a 3 -at nem próbáltam.
Nem is tudtam, hogy készítenek Doom4 -et is.
-
mr.bullet
tag
válasz
davidboy
üzenetére
Szerintem mindegyik egyhangú:
-Doom
-Doom: Hell on Earth
-Doom 95'
-Doom 3
-Doom 3: Resurrection of Evil
De azért elég jók!
Mellesleg én is így vagyok vele, ahogy te: ''Nekem még mindig a Doom 1 és a 2 a kedvecem, mostanában is játszok vele.''
Doom:[link]
[link]
Doom: Hell on Earth: [link]
[link]
Doom 3: [link]
[link]
[link]
Doom 4: [link]
[link]
A Doom 4-gyel kapcsolatban: Nem tudom, hogy mikor fog kijönni.

De lehet, hogy már ez is készülődik!

Hát, ha ki fog jönni ezekről a képekről ítélve (szerintem) nagy teljesítményű Videó kártya kell majd...
[Szerkesztve] -
davidboy
csendes tag
Nekem még mindig a Doom 1 és a 2 a kedvecem, mostanában is játszok vele. A Doom 3 is elmegy de nekem egy kicsit egyhangu.
-
cslala
csendes tag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Akkor ti már vagy ezerszer végigtoltátok mi?
-
cslala
csendes tag
Szerintem jó játék a doom3 is meg a quake 4 is.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
PH! Rajongó
üzenetére
Az elején nekem tetszett de rájöttem utánna már elnézést, hogy egy nagy fos.Így állok a Quake 4-el is.De mindenkinek megvan a saját stílusa.
-
Bencus88
nagyúr
Sose hülyéznék le senkit, csak azt akartam ezzel írni, hogy nem lehet hasonló a game mert akkor senki nem venné meg.A doom 3-at sokan vették meg mert egy nagy elörrelépésen ment át és sok ember kiváncsi volt 2D után hogy oldják meg a 3D-s verziót.És akkor abban az időben a doom 3 nagy game volt.Szóval csak a fejlesztést akartam.Csak enyi.

-
T_Csávó
csendes tag
Üdv!
Én is nagyon csípem a Doom -ot (kivéve a 3-at) mint ti (már amennyien vagytok), jól ellehet ütni vele az időt és nagyon nehezen unható meg.
Nekem a Doom 3 -al az a bajom, hogy nem olyan mint az eredeti doom, mert hamár a Doom folytatása, akkor legyen olyan mint eddig volt!
Nem? -
Yeti910331
aktív tag
Figyelem! Figyelem!
Megjelent a ZDaemon 1.08.01!!!
[link]
(Ez egy internetes multiplayer mód a Doom-hoz.)
Aki akar jöjjön, először is írjatok, aztán megbeszéljük, hogy mikor nyomjuk.

-
Yeti910331
aktív tag
Szerintetek miért van az, hogy a gépenen a Doom 95 640X480-ban szaggat?

-
KaBuTo0
csendes tag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Grat hozzá

én 31.9 perc alatt nyomtam végig
-
UnConnecteD
senior tag
azert doom2 -t vegignyomni nightmare-en 31.5 perc alatt az nem kispalya

-
KaBuTo0
csendes tag
Áhhh DOOM RULZZ!!
Imádom a doom játékot,minden fajtája megvan,és még a könyv meg a doom társasjáték is

Doom legacy meg doom day után még a doom skulltag is van,a skulttag a legjobb
Multiplayerbe nyomom a Skulltagot,nagyon de nagyon jóó

-
Yeti910331
aktív tag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
hát ettől nagyon okos lettem ugyanis itt semmit nem ír a multiról..........ja bocs (ez a nightmare-ra vonatkozott)

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Yeti910331
üzenetére
akkor nezd meg [link] ezt

V.ki - Te is
[Szerkesztve] -
Yeti910331
aktív tag
és létezik olyan ember aki végigvitte már valaha NiGhTmArE!-ben valamelyik doom-ot? szerintem lehetetlenség.
-
P.Dude
őstag
Nem rosz de kissé idegesítő!
végig nemvittem de egy darabig kb de már sosem lesz vége.Az 1 valamennyivel könyebb volt de azis kóddal -
Yeti910331
aktív tag
Helló!
Nekem Megvan a 'Doom Colletor's Edition', ami tartalmaz 2 cd-t. Az 1-es a 'Doom 1, Doom 2, Final Doom, Ultimate Doom' van, a 2-esen pedig információk a 'Doom 3'-ról (amikor vettem a cd-t, még nem volt magyarországon a 3. rész). Tehát akinek még nincs, aljánlom, hogy szerezze be mert, 640X480-ban is lehet jáccani. Akinek van attól pedig kérdeznék valamit. Mégpedig csak hálózatban vagy interneten keresztül is lehet-e multizni benne és ha lehet akkor hogyan kell beállítani? Előre köszönöm a segítséget. -
V.ki
aktív tag
most(pár hete) sikerült hozzájutnom ehhez a gamehez,és lenne 1 kérdésem:
A mittudoménhanyadik(asszem 30.) pályán a liftben nemtok továbbmenni.
Vmelyik fegyverrel bele kell lőni párszor a kapcsolóba,de nemtom melyikkel és hányszor.Please help!
-
Komolyan kérdeztem.
-
up
-
Mitől van az,hogy Doomsday-nél ha felrakom a 200Mb textura javítást kb egy óra játék után elkezd szakadozni,először csak kicsit majd minél tovább játszom annál rosszabb.
S a legutoljára feltett egér belövési kérdés az engem is érdekelne,mert tényleg se a collectornál se a sima doom95-ös verziónál nem lehet életre kelteni az egeret.
Irjáka readme-ben,hogy szedjünk le valami javítást meg is kerestem,de azzal sem megy.
Hogy lehet megcsinálni? -
Viktor77
titán
Segítség!
Megszereztem a Collector's Editiont. El is indul mind a 3 game, de az istennek nem tudom alájuk belőni az egeret (MX500). Van valami trükkje? -
Sensut
őstag
Ha valakit még érdekel, kijavítottam az oldalamról letölthető Doomsday motort, valamint letölthető hozza a magyarítás is.
[Szerkesztve] -
PsyhoApu
csendes tag
Final doom az megvan még ps-re

A zenéi nagyon ütősek voltak, sookal parásabbak voltak mint a mostani doom efektjei
-
nincs meg nektek a final doom és az unlimited doom?
-
Sensut
őstag
Nos, az a helyzet, hogy tényleg sz@rrá mentek a 180 MB-os oldalak. Én anno leszedtem és meg van, de csak beleszőve a Doomsdaybe, mivel az eredeti .zip-et nem tartottam meg. A Doomsday pontosan 652 MB-os telepítővel rendelkezik (hagy ne részletezzem a tartalmát). Na most, bizonyos okokból kifolyólag a gépemet nem oszthatom meg. De ha valaki küld nekem egy FTP címet, szívesen feltöltöm a telepítőt, ami cool. Aztán azt tesztek vele, amit akartok. Vagy bármi egyéb ötlet jól jön, miként küldhetem el nektek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De attól függetlenül biztos érdekes!

) De csak IDCLIP <---!!!
Hogy miből maradtam ki.