- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Balage_
csendes tag
Megpróbáltam több programot, súgót, mindent amit lehetett.. Semmi. Szégyent vallottam... A dokumentum elúszott... Pfff. Na mind1. Legközelebb óvatosabb leszek. Azért mindenkinek köszi a segítséget, tényleg nagyon rendesek vagytok, hogy segítettetek. Köszi még1x és jó8.
ThX::::::::::::::::::::::::::alage
-
fügike
senior tag
Még valami: az automatikus mentést általában külön is kell telepíteni, ha jól emlékszem. Legalábbis az excelnél igen. Mégpedig a bővítménykezelő, vagy mi alatt. (Vagy kezdetben az Office telepítésénél.)
Szóval romlik a sanszod... -
_Balage_
csendes tag
Sajna nem
-
fügike
senior tag
Állítsd be úgy a mappa nézetet a sajátgépben, vagy a vezérlőpultban, hogy az egyébként nem látszó file-okat is mutassa, pl. rendszerfile-ok. Lehet, hogy ér valamit.
-
moonman
titán
Hozzáirtam vmit, de azt már nem mentettem (véletlenül a nemre kattantam)
esélytelen. -
_Balage_
csendes tag
És hova teszi azokat??
De ha alapbol ki van kapcsolva (és asszem nálam igyvan akkor aztán koitálhatom...)
-
_Balage_
csendes tag
Köszi az összes hszt. A nyilacska menöben nincs javítás sajna. A Temp könyvtárban semmi ilyesmi... Pedig a fájl még mindig megvan, uho. komolyan gondoltam... Töltöttem le ijen DOC rikávörit. Megnézzük mit ud tenni...
Egyöb 5let esetleg?
Köszönöm szépen: Balage -
moonman
titán
word az aktuális file mellé tesz backupnak egy ~$fájlnlév.doc fájlt.
ha nem mented, kilépsz, azonnal törli, szvsz nem is gondolhattad komolyan.
szerk: automatikus mentés fagyás esetére van.
[Szerkesztve] -
fügike
senior tag
A temp-eket a dokumentumok és beállítások/usernév/Local Setting/Temp-be szokta menteni a rendszer, vagy az Office, nem?
-
Flashy
veterán
szerintem ez így nem fog visszajönni. nem törött doksi, hanem valami Word tempfile.
-
b14
senior tag
Ugye ez egy törött word document, amit te helyre szeretnél allítani, nemde?
Akkor fájl menü, megynyitás, a törött wörd filera egyszer rekettintasz, es utana a megyitas melletti nyilacskara es akkor be jon egy kis menucske, ot rakattintasz a megnyitas es javitasra, elmeletileg menie kellene. -
_Balage_
csendes tag
Bocs, de nem egészen vágom, amit írsz....
Hidd el, megpróbáltam mindent de nem sikerült, úgyhogy szeretném, ha segítenétek...
Bocsi (?) -
_Balage_
csendes tag
???
-
_Balage_
csendes tag
valaki??
Bocs, hogy ugrálok megminden, de télleg nagyon fontos!
Köszi : Balage -
_Balage_
csendes tag
Köszi a gyors választ, e a nyilacska alattt olyan nincs... :'(
Más lehetőség?
ThX' -
_Balage_
csendes tag
Haj skacok!!
Lécci segitsetek mert irto nagy szarba vok....
Szóval: volt egy word dokumentum, ami el volt mentve. Hozzáirtam vmit, de azt már nem mentettem (véletlenül a nemre kattantam)
Elvileg be van állítva az autómata mentés. Megnéztem a könyvtárat, ahova elvileg ezeket menti. (Rejtett fájlok on), de csak egy inditopult nevü üres mappát találátam.
Késöbb rákerestem a fájlra és kiadott egy uao. nevü fájlt, csak kirxkraxokkal kezdődőttt az eleje. Semmi értelmes nemvot benne, csak üres 4zetek, meg jelek. Szóval ebből hejre lehet vhogyan állítani az el nem mentett dokumentumot????? Vagy valahogyan msáhogyan?
Mielöbbi válaszotokra feltétlenül számítok!
(Word 2000 és XP Sp1)
Nain fontos, kitörik a nyakam ha neméesz meg!
KÖSZI ELŐRE IS !!!!!!!!!!!!!!!!!!
És bocs ha van ilyen topik, de lécci segítsetek!
-:::::::::::::::::::::::::::::alage
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest