Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
d.beni
aktív tag
sziasztok!
Djuice előfizető vagyok 2011 november óta. Tehát lassan fél éve.
Nagyon jónak tűnt de már a második "átverést" kapom tőlük.
Elöző hónapban a családi csomag szolgáltatásomat duplán számlázták le.
Ezt betelefonálással megoldottam de csak ugy tudták megoldani hogy ami következő számla jött azon jóváirták az összeget. Ugyhogy ez végülis megoldodott. Most pedig megjött a számlám és most egy 500ft-os szolgáltatásomra nem adta meg a kedvezményt.
A lényeg hogy egy 500ft-os szolgáltatást ingyen adnak a dijcsomagom mellé (számlás 20), de nekem ezt leszámlázták és nem vonták le a számla végén sem. Megint telefonálhattam nekik és megint aztmondták hogy majd a következő havi számlán levonják a végösszegből (ha jogosnak itélik). De biztos le fogják vonni mert ennek igy kell lennie.Nekem ez az első olyan szolgáltató ahol ilyesmi előfordult!Ráadásul 2x egymás után!
Nem tudom van e olyan akinek hasonló gondja volt velük?Szóval mindenki nézze végig a számláját nehgoy ne vegye észre ha esetleg túlszámlázzák mint engem.
Most van egy 100mb os netcsomagom attól is félek mert ha tullépem a 100mb ot túlforgalmaz. Én NEM tartom ezek miatt jó szolgáltatónak!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Crimson Desert
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest