- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
farkas26
üzenetére
Szia!
Ez valóban annyira pletyka, mint ha mi kiírnánk ide, csak a fenti portálnak nagyobb a nézettsége

Én a DJI forumát olvasom nagy lelkesedéssel, ott is folyton előkerül ez a téma,( volt aki már "aláírás gyűjtésbe" is kezdett emiatt(sajnos ahogy láttam nem túl nagy sikerrel) de egyelőre nem úgy tűnik, hogy változtatnának ezen.
Amit én tudok,(de a tévedés és tanulás jogát mindig fenntartom) hogy a mini 3(pro) Ocusync 2-t használ, míg az FPV Goggles V2(azért írom ezt a modellt, mert ez támogatja jelenleg a legtöbb eszközt, többet, mint az új társai legjobb tudomásom szerint)
által támogatott eszközök mind O3 vagy O3+ átvitelt használnak.Saját egyéni véleményem, hogy ennyire nem fogja keverni a palettát a DJI, hogy az FPV és a kameraplatform vonalat összemossa, és ilyen szinten átjárható legyen.
Én sajnálom a legjobban, hiszen van otthon Mini3pro-DJI RC(kijelzős) szett, DJI FPV combo (komplett szett), DJI O3 Air Unit-al szerelt racer, és tök jó volna ha ezek között lenne átjárhatóság.
Nyáron elviselhetetlenül tűző napsütésben jól jönne néha, ha a MINIhez fel tudnám venni az FPV szemüveget, vannak ritka alkalmak amikor az FPV gépet stab módban használnám a kijelzős DJI RC-vel...ezek simán életszerű vágyak lennének, és nem extreme példák szerintem, de soha nem fog megvalósulni. Így fogadtam el....Ami még számomra a pletyka/bulvár faktort erősen növeli ebben a cikkben, az a DJI fpv remote controller2 hiánycikként való bemutatása.
Valóban volt egy olyan időszak, amikor nem lehetett kapni, és a DJI fórumán is erős volt a felháborodás, de (már jó ideje) jelenleg minden gond nélkül rendelhető.

Persze csodák néha vannak, a legnagyobb lelkesedéssel jelenteném be hogy tévedtem, ha a mini3 bekerülne a szemüveg által támogatott eszközök közé.

(Hozzáteszem a mavic3 tulajok is "ütik" emiatt a DJI-t)
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest