Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

válasz farkas26 #9498 üzenetére

Szia!

Ez valóban annyira pletyka, mint ha mi kiírnánk ide, csak a fenti portálnak nagyobb a nézettsége :U

Én a DJI forumát olvasom nagy lelkesedéssel, ott is folyton előkerül ez a téma,( volt aki már "aláírás gyűjtésbe" is kezdett emiatt(sajnos ahogy láttam nem túl nagy sikerrel) de egyelőre nem úgy tűnik, hogy változtatnának ezen.
    Amit én tudok,(de a tévedés és tanulás jogát mindig fenntartom) hogy a mini 3(pro) Ocusync 2-t használ, míg az FPV Goggles V2(azért írom ezt a modellt, mert ez támogatja jelenleg a legtöbb eszközt, többet, mint az új társai legjobb tudomásom szerint)
    által támogatott eszközök mind O3 vagy O3+ átvitelt használnak.

Saját egyéni véleményem, hogy ennyire nem fogja keverni a palettát a DJI, hogy az FPV és a kameraplatform vonalat összemossa, és ilyen szinten átjárható legyen.

Én sajnálom a legjobban, hiszen van otthon Mini3pro-DJI RC(kijelzős) szett, DJI FPV combo (komplett szett), DJI O3 Air Unit-al szerelt racer, és tök jó volna ha ezek között lenne átjárhatóság.
    Nyáron elviselhetetlenül tűző napsütésben jól jönne néha, ha a MINIhez fel tudnám venni az FPV szemüveget, vannak ritka alkalmak amikor az FPV gépet stab módban használnám a kijelzős DJI RC-vel...ezek simán életszerű vágyak lennének, és nem extreme példák szerintem, de soha nem fog megvalósulni. Így fogadtam el....

Ami még számomra a pletyka/bulvár faktort erősen növeli ebben a cikkben, az a DJI fpv remote controller2 hiánycikként való bemutatása.

Valóban volt egy olyan időszak, amikor nem lehetett kapni, és a DJI fórumán is erős volt a felháborodás, de (már jó ideje) jelenleg minden gond nélkül rendelhető.
    :U

Persze csodák néha vannak, a legnagyobb lelkesedéssel jelenteném be hogy tévedtem, ha a mini3 bekerülne a szemüveg által támogatott eszközök közé. :K
    (Hozzáteszem a mavic3 tulajok is "ütik" emiatt a DJI-t)

Új hozzászólás Aktív témák