- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Alvin_ti4200 #158 üzenetére
Némi ellentmondást érzek a következő két állítás között:
1. ''amit eddig láttam P4 által nyújtott teljesítményt játékok alatt, attól nem mentem a falnak. Alkalmazásokban aláírom, hogy gyors. WinRAR csomagolás a töredéke az én gépemnek, csakhát a játékok...''
2. ''Szerintem manapság egy 2 GHz körüli proci megfelel a játékoknak, inkább a VGA az, ami gyorsan hátráltató tényező lehet.''
Milyen az a játékok alatti teljesítmény, amitől falnak lehet menni? Én balga azt hittem, hogy bizonyos processzorteljesítmény fölött már elsősorban a videókártya limitálja a játék élvezhetőségét. Az a bizonyos prociteljesítmény pedig egy 1,6A szintjét jó, ha eléri.
Milyen frusztráló lehet, amikor a szaros P4 korlátozza le 200 fps-re a játékot...:U
Egyébként bármilyen hihetetlen, vannak olyanok, akik nem elsősorban játékra használják a gépüket, és pl. egy DVD igényes átkódolásánál a 3,55 GHz-en járó P4-em is dolgozik 4-8 órát. AMD-vel ez jóval több is lehet, és nekem nem mindegy az a 2-3 óra különbség.
Aktív témák
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Battlefield 6
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest