Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Drenadar
veterán
sztem senki se gondolta hogy az egy év lejárat előtt egyszer csak kapunk egy mailt, hogy fizessünk még
itt arra mondtuk (legalábbis én és sztem Pro koryak is ) hogy majd ha letelik az egy év és havi 4000 et kellene fizetni érte nah akkor mondjuk le...
de ki tudja lehet addig jön annyi jó tartalom mint most a préda, hogy megváltozik a vélemény és megtartjuk....
MÁS:
miért nem lehet elfelejtetni egy címet amibe belenéztem de nem akarom megnézni/folytatni? -
Értem, de akkor van remény hogy később akár egy időben akár otthon is nézni lehessen egy filmet🙏Simán kifizetném egy mozi árát egy filmért ha itthon nézhetném is meg, csak ugye messze is van hozzám egy mozi, és nagyon ritkán jutok el sajna. Az irány akkor elvileg megvan. Egyedül azt nem tudom hogy letölteni is lelehet? Mert házimozival csak úgy tudom nézni, most pl elő is fizetek egy hónapra gyorsan mert érdekel ez a film nagyon
-
GalaHU
addikt
Persze, a spam-mal kezdtem... Sehol semmi nyoma... Tegnap már én is telefonáltam, de a köszönő szöveg alapján kissé megnyugodtam és 10 perc után kinyomtam a telót. Lehet hogy kár volt...

Ha esetleg valamelyik fórumtársnál hegyekben állnak a kódok, akkor örömmel venném ha rámírna.

-
Farkassacred
őstag
Huh.. Azt hittem, hogy holnap éjfélig még legalább él majd ez a kedvezményes ajánlat. Köszi a figyelmeztetésért.

Beírtam most az email címem gyorsban, de üzenet még semmi se jött. Gondolom akkor az indulásig ennyi a tennivalóm. Azt hittem, hogy a kártya adatokat legalább meg kell majd adnom hozzá.
Kíváncsi leszek, hogy a vodafone-nak lesz e disney-s alkalmazása a tárban, az hbo max az pikk pakk ott volt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Vicces képek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

köszi
(Igazából nem teljesen értem a reakciót, ha ez valami belterjes poén volt, akkor bocs.)

direkt kivártam egy-két sorinál és nem töltöttem le a virágboltos verziót, hogy ma este ledarálhassam pl. a Kenobit, ezért kicsit frusztrál...Nyugodtabb lennék egy regisztrációval a zsebbe
akkor régebbi Sony tévéken nem lesz külön app?
l.skywalker