Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
Folytatódik a DiRT-sorozat, ám tényleges rallys és off-road versenyek helyett egy könnyedebb vadhajtást kapunk a pénzünkért. A DiRT Showdown az arcade vonal felé hajlik, hiszen elszeparált arénákban, vakuvillogással és a közönség bíztatásával a hátunk mögött kell a roncsderbikben leamortizálni az ellenfél járgányait, sőt a DiRT 3-ban debütált gymkhana-játékmód is visszaköszön.
Nyaktörő helyszínek, elképesztő kunsztok, pazar látványelemek, igazi pörgős hangulat vár bennünket a DiRT: Showdownban, a fejlesztők nyilatkozata szerint a játék nagyban hasonlítani fog a kilencvenes években hódító Destruction Derbyre. A rally tehát kimarad ezúttal, helyette kapunk csupasz őrjöngést. A Showdown utáni DiRT 4 (vagy hívják bárminek) vissza fog térni a rallyhoz, szimulátorosabb lesz. Úgyhogy egyáltalán nincs elfelejtve a rally. A gymkhana-játékmódban egyébként kétszer-háromszor nagyobb játszóterekre számíthatunk, mint legutóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rexcor
őstag
Azzal valami képernyő képet készít. GRID 2-ben csak simán visszatekerem és folytathatom onnan ahol még nem löktek ki, de itt nem tudom hogyan kell. Kilöknek és újra kell kezdenem az egész versenyt mert nem lehet visszatekerni és folytatni.
Egyik billentyű gombbal sem lehet. 
-
Rexcor
őstag
Sziasztok!
A játékban hogyan tudom az idő visszatekerése után folytatni a versenyt? Miután visszatekerem hiába nyomogatom végig az összes gombot nem tudom folytatni a versenyt csak újra visszanézem amit elrontottam. Már nagyon idegesít.
Új hozzászólás Aktív témák

- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyik billentyű gombbal sem lehet.