- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Elrood
őstag
Nem kell még pánikolni a DX9-s játékokkal. DX8-s lesz DoomIII Quake4 is.
Más játékfejlesztők is még dx8-sban gondolkodnak egy darabig. Egyedüli dx9-s játék amiről láttam hírt az a STALKER (remélem jól írom). Ott az állt, hogy fogalmuk sincs mikorra lesz kész. -
Polesz
addikt
Hamarosan úgyis fel kell rakni, mert jönnek a directX 9-es játékok. Igaz, hogy nem használják ki a kártyádat, de ha játszani akarsz, akkor fel kell raknod :(
-
twollah
nagyúr
Szerintem csak akkor van ertelme felrakni a DirectX9et ha van olyan VGA kartyad ami tamogatja azt.
Mas esetben csak feleslege helypocsekolas. -
cadaver
tag
felraktam. ut2k3 lassulas kb. 5-6 fps sztem.
-
Lammer
csendes tag
hi mindenkinek!
kerdesem az lenne hogy 1 ati radeon 8500le kartyahoz van e ertelme felrakni a directx9-et? javitana valamit? vagy nem valtozna semmi?
thx mindenkinek!
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest