- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jocy
aktív tag
Én úgy tudom,hogy a DX10 (SM4) majd csak a Windows Vista része lesz.Mire ez megjelenik, kell hogy legyen hozzá vidkari is.G80-as nyár végére....
[Szerkesztve] -
Remington
őstag
ha már megjelent volna a gém akkor valszeg biztos nagy felhajtás lett volna körülötte hogy SM4 váó.
-
Drizzt
nagyúr
Pedig a Quake 4-ben is, meg a Need For Speed: Most Wantedben is van, csak az a bökkenő, hogy textúra-effektusokkal van megoldva a dolog, így ha rásimulva, oldalról nézed, akkor tök lapos az egész, nem hatásos minden távolságban, s szögebn. Elvégre is plussz poligonokat nem varázsolnak a semmiből.
-
Llord
csendes tag
kéne egy Mapping technológiák topic is
De oan moderátorral/tulajjal aki igazán ért a dologhoz -
DeSanto
őstag
Ezek a képek igen meggyőzőek!
Van is ami megjelent már és ''kézzel fogható'' eredménye van?
Egyébbknt mindenkinek megköszönném hogy nem lehurrogtatok hanem kúltúrállt emberek módjára elmondjátok a véleményeteket , nem úgy mint más topikokban... (tisztelet a kivételnek)! -
Firestormhun
senior tag
SC: Chaos Theory, Farcry 64 bites patchel, Q4 D3 modok. Ezek mind tudják parallax mappinget.
[Szerkesztve]
-
Llord
csendes tag
faster!
Sztem az oblivion is parallax mappingot használ..
szerinted? -
Thomas1
addikt
A link lemaradt.
[link] -
Thomas1
addikt
Ha nagyon szép grafikát akartok látni, akkor nézzétek meg a Gears of War Xbox360 bemutatúját. Kerestem egy darabig az állam.
-
DeSanto
őstag
[link]
2. video -
DeSanto
őstag
A képekről csak annyit hogy nem a gagyi gyerekes grafikára gondoltam hanem arra hogy még PC-s game-ban nem láttam sehol sem olyan ''dombornyomásos falat'' amilyet ezen a képen látni!
Ráadásul mindezt tökéletesen világítja meg a fákja is!
Akinek a képek nem elegendőek nézzenek meg egy video-t róla!
A játék megjelent! -
bagyulajuve
addikt
HÁt nem egy nagy durranás grafikailag ez a játék, azért az unreal3, crytek2 is lenyomja. Azokról nézzetek képeket. Ég és föld... Persze attól még lehet szórakoztató ez a játék
-
Cathfaern
nagyúr
''angyalkás lom platformjátékban''
Emiatt a hozzáállás miatt is tart ott a PC-s játékipar, ahol. Mert csak az a jó játék(?), ahol fröcsög a vér és élethűen törnek elő a belek az ember hasából...
DonK:
Amennyire emlékszek a játékot GC-re kezdték el fejleszteni, gondolom azért ilyen a grafikája -
le vagytok maradva, nekem otthon fel vanrakva a dx11
. Amugy ez a játék amiről a screenek érkeztek, egy hoki, ilyen grafikát egy ps2 is tud, csak shaderek nélkül. Szal kb ez egy olyan 2 évvel ezelőtti (akkor is a gagyibb) grafikája van, nem értem, hogy emiatt érdemes volt-e ájuldozni
.
-
Dilikutya
félisten
1. Nem hiszem, hogy a DX10 egy angyalkás lom platformjátékban debütálna. Ez az egyik.
2. Mivel az SM4 nincs bejelentve, hogy mikor jelenik meg, nem hiszem, hogy ez a játék azt használná. Amúgy ez megjelent, vagy tervezett játék?
3. Egyáltalán nem nagy durranás. Ilyet manapság bármelyik PC meg tud jeleníteni. Elég sok ennél szebb játék van.
4. Javaslom, nézz bele valamelyik Unreal3 vagy CryTek2 videóba..... Bár ezek közül egyedül a CT2-őt említették már, mint leendő DX10-es engine-t, de az U3 is tartogat finomságokat, bármi is legyen az.
-
DeSanto
őstag
Hozzá kapcsolódó dolog hogy DirectX 10 előtt talán a
Shader Model 4-el jelentkezik a DirectX 9.0L ?
Meglátjuk! -
DeSanto
őstag
Mindenkitől elnézést kérek ha a topic már létezik de én nézegettem és nem találtam!
Szóval a Dx10 lenne a irányelv!
A G80 meghozza a Dx10-et?
Az Xbox 360 már használja is?
Egy játékból sztem ez nagyon úgy tűnik: [link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Ezek a képek nekem nagyon SM 4 gyanús!
mikor lesz hasonló Pc-n?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest