- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
mufflinca
csendes tag
-
mufflinca
csendes tag
Igaz, hogy a hátulján lévő RESET gombot nyomva is hangjelzéseknek kellene lennie? Nekem ott nem mond semmit, pedig az eladó azt írja:
1) Hold the press "reset" behind M1 until you hear "start resetting default ways"
2) Short press "reset" once after reset M1, you`ll here a special voice which means you have entered AP connection mode. -
mufflinca
csendes tag
Köszönöm a választ!
Pontosan úgy teszek, ahogy írod! Kétszer dumál a kamera. Egyszer a bedugás után és inicializál, forog és bólogat. Aztán egy kicsit később másodszorra, hogy lehetne csatlakozni. A keresés elindítása után meg már nem történik semmi. Visszaszámol nulláig és kiírja, hogy gyenge a wifi jel, vagy nem jó a jelszó. A kamera nem pofázik többször csak kétszer. UPC router van, ami 2.4Ghz-es. A free része 5Ghz-es. A jelszavas 2,4-es wifi-re csatlakoznék.
Hát, akkor kifogtam szerintem egy rossz kamerát. Megpróbálom megreklamálni.
-
mufflinca
csendes tag
Sajnos még mindig nem sikerült párosítanom a kamerát! Nem értem! Valaki írja le légyszi szájbarágósan, hogy még is mit kellene csinálni?
- Az androidos progi "WIFI quick setup" gombjára kattintok. A router-em látja, az SSID-át kiválasztja a programban. A megfelelő wifi jelszavamat beírom és elkezdem a keresést. Most már 5. napja és nem talál semmit.- Mit kellene látnia? A routert? Akkor elvileg nem is kell kamera a program teszteléséhez? Vagy kell kamera és meg kell várni, míg a kamera hang a keresésre buzdít?
- Vagy a kamerát kellene megtalálnia? Akkor miért a router nevét és jelszavát kéri?
- Ha van a kamerában wifi, akkor miért nem egyből azzal kapcsolódik a telefon, minek keresi a router-t?
- Hogyan tudom kipróbálni, hogy most jó a kamerám, vagy hibás?Eddig három telefonnal és két wifi hálózaton próbálgattuk mindenféle verziókban, de semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen program, ami...?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest