Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- OnePlus 8T – fazonigazítás
Aktív témák
-
-
ttoth
tag
válasz
radi8tor #46129 üzenetére
Köszi, így világosabb, olvasgattam én is a múltbéli pályafutását, de inkább ne emlegessük...
A képeimet [link] valaki látta? Akad közülük vállalható a topicban, illetve min tudnék javítani, fejlődni? Olvastam valahol, hogy akkor mutassunk egy-egy képet, ha kitennénk mundjuk 50x70-es méretben a falra otthon. Nem mindet, de párat fel mernék így vállalni. Vagy még ne érezzem magam ilyen szinten?
És előre is köszi, ha írtok tanácsokat!
-
ttoth
tag
Bocs, hogy nagy off vagyok, de törölt kommenteket nem lehet valahogy mégis megmutatni. Iszonyatosan kíváncsi vagyok, mi üti ki így a biztosítékot. Pár napig nem olvasom az oldalt, és lemaradok ilyenekről...
Hogy mégis mutassak valamit, ne csak trollkodjak, pár nem igazán haladó képem van itt: [link]
-
ttoth
tag
válasz
*Ropi* #43187 üzenetére
"The Internet was slower, 3.2 megapixel cameras were the latest buzz, digital photographers were just getting acquainted with their tools, and 500 pixels was a good size for photos displayed on CRT monitors."
2003-ról szól a szöveg, amikor a honlap indult. Én már találkoztam jóval nagyobb képekkel is, első blikkre látszik, hogy szélesebb, mint 500px.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest