- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
máyköl #27655 üzenetére
LOL.
Ne haragudj, de Te KO vagy, hogy meg sem nézed nagyban a képeket.
Van, hogy egy tök homály kép kicsiben még mutat valahogy, de nagyban csapnivaló. Ezért illik szerintem min. 800-1000 pixel szélességű, vagy állónál magasságú képet feltenni... Szerintem. Mintha már már talán más is írta volna, hogy ajánlott 1000 pixel széles/magas képet betenni. -
-
Tankoltam ma a piros-sárga kagylós kútnál.
Scuderiás poharakat lehet venni(a 17k-s tankolás mellett + 500Ft-ért)
-
-
-
-
-
-
-
válasz
FoxiestFox #26572 üzenetére
Ugyan a másik kettő nem annyira, de a körtés nekem nagyon bejön!
-
válasz
FoxiestFox #26588 üzenetére
Én ilyen voltam, mint Te!
-
válasz
máyköl #26520 üzenetére
Nekem kutyafotónak színtelen, fénylik a szeme és az orra kivül van az éles tartományon, sőt jobban megnézve sehol sem elég éles egy kutyaportréhoz...
Szerintem.Elfelejthetnéd már ezt az F/1.8-at, olyan vagy, mint egy gyerek, mindent F/1.8-on fogsz ezután fotózni?
De a szakavatottabbak lehet, hogy másként látják.
-
válasz
*Ropi* #26460 üzenetére
A - direkt - csillogó és felfelé álló sziromnak a széle felé, igaz nagyobb DOF kellett volna, majd ma újrapróbálom, hogy az egész "szárny" éles legyen. Mert úgy akartam, hogy a szirom legyen csak éles. De, mikor ezt a képet dolgoztam fel, észrevettem, hogy van pár folt a szenzoron, és így nem lett belőve tökéletesre, mert abbahagytam.
D4rkm4n: ez nincs vágva, ez az eredeti méret.
-
-
válasz
D4rkm4n #26422 üzenetére
Le is ültem hozzá, de nem lettek azok jók, vagy a kép mozdult be, vagy épp "gyomlált" a kis haver!
Pl.: [link] Frontfókuszos, meg nem is elég éles...A másik cimbimről se lett jó képem, pedig ma hazajövet a megszokott helyén várt... CA is, életlenség is(elfelejtettem rekeszelni F8-ra...), aztán odébbállt...
Egerészölyv! Amúgy fel kellett volna másznom a mellette lévő fára?
-
válasz
j.bravo #26415 üzenetére
A hídnál(nekem legalábbis) a fényszórócsík folyamatossága a szemet a Bazilikához vezeti, megfűszerezve egy kis indexszel. Az indexelő autók miatt várni kellett a megfelelő pillanatra...
A címer nem túl jól van megvilágítva, azaz alulról, talán nem teljes sötétségben kijöhet jobban is.
-
válasz
kricsi81 #26396 üzenetére
Ez az a hely, ahonnan mindenkinek van képe. Írtam is, hogy régi képek, csak eddig fel sem voltak dolgozva.
A címeresnél vízszintes az, csak maga a címer van ferdén felrakva... Nekem szimplán szép maga az alkotás, és hazafias, honszerető érzelmeket sugall egy ilyen mű. Hogy ezt megértsd, még szerintem nőnöd kell...Meg aztán hazai témában csak extrém esetben lehet újat mutatni.
-
-
válasz
sztyui2 #26285 üzenetére
Ha nem kell túl sokat vágni, akkor ugye kb. 3800-ból csinálunk kb. 1x00 pixel széles képet. Szerintem sokat jelent a kicsinyítést elvégző program minősége, és a kicsinyítésnél alkalmazott eljárás. Magamnál, Nikon oldalon azt látom, hogy a Capture NX egy remek mindenes.
Slowman: Vagy még nekem úgy jönne be nagyon, ha az első narancs közelebbi peremétől kb. a közepéig tartana az éles rész.
Na, még egy mod: múltkor én is félbevágtam hasonló célra egy mandarint, de mire kivettem volna a gépet a táskából, addigra megettem...
-
-
-
-
válasz
Balinov #26010 üzenetére
Szeva!
Beállítva a vízszintet, jól sikerült kép!#26031-es is tetszik, nekem bejön direkt a híddal. Még megnézném fentebbről, hogy végig látszódjon.
#26044: túl homogén a kép, talán megvilágítva az éles nádszál, és sötétebb bokeh-val jobb lenne(szerintem).
#26047: én a gally legvégét állítottam volna élesre, egyébként jó kis fagyos kép.
-
-
-
-
válasz
FoxiestFox #25598 üzenetére
A hóban a kisebb méretű lábnyomok a kocsi alá vezettek...
Ezzel kezdődött:
[Felhívás, keringőre!]Egyébként haverok. Csak a macska nem engedi 20cm-nél közelebb magához a kutyát. Fújtat rá, mikor közelről akarja szaglászni, amitől az eb néha begőzöl. De pl. ha kap a macsek kaját, és ott van körülötte a pajtás, akkor a macska hagy neki pár falatot. Na az irigy kutya, az biza semmit sem hagy, senkinek!
-
[Ugye, mi jó barátok vagyunk?]
Szerintetek?
Aktív témák
- Battlefield 1
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest