- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Chapel
addikt
Srácok, használ valaki 64bites win 7-et?
Egy hete raktam össze az új gépet, de azóta a Lightroom3-ban furcsák a színek, valami színtér gond lehet, mert ami a Lr-ban ok, az bármelyik más programban full kék/sárga
Ötlet -
Chapel
addikt
válasz
csokimikulas #38738 üzenetére
Punk
-
Chapel
addikt
Sziasztok,
Visszatértem a szabimról, este jövők új képekkel
Szerintem a svenkelős témát kicsit túl komplikáljátok, én anno egy sima af-es tolózoommal és 40D-vel ezeket gyártottam, első próbálkozások voltak, term lehetne sokkal jobb, csak azt akartam éreztetni hogy nem kell feltétlen extra cucc vagy állvány
-
Chapel
addikt
Személy szerint szerintem is az a jobb
Áhhá szóval már akkor is jó képek szültenek ha nem is én fotózom csak a közelben vok....szívesen, Kedves Topic
A tavirózsa gyönörű, hétvégén én is meglövöm majd otthon a kertben lévőt...de ez spéci szép pink, a miénk unalmas fehér.
(a jövőhéten végig Duna parton leszek és serényen fotózom, meglátjuk mit hozok ki a 180-as Sigmából)
-
Chapel
addikt
Csatlakozom egy előttem szólóhoz, szerintem is túl van kicsit komplikálva, az első keretes, behelyezett képek is teljesen jók voltak, itt már inkább a ps tudásodról szól a dolog és nem rak annyit hozzá amiennyiért megéri ez a sok munka.
Bár csak hogy legyen kontrol csoport, végig mutogattam páromnak és neki az egybe mostottak tetszenek jobban....mind jó! Így ok? -
Chapel
addikt
válasz
szaby_gyerek #37971 üzenetére
Éppen meséltem Fejónak (közben látom írta h Ő is ilyennel foglalatoskodik) hogy több ilyen képesalbum is jelent meg utobbi években, spec így Bp-re emlékszem, 50-100 éve és ma ua a hely. Ferenciek tere vicces mikor még tényleg tér volt
Gondoltam nézz utánna hátha találsz neked tetsző megoldásokat/vágásokat. -
Chapel
addikt
válasz
filózoli #37728 üzenetére
Azt nem értem, hogy oké írod hogy Te már rég más szinten vagy, meg hogy ott értenek hozzá itt nem....stb, ok akkor túlképp miért feszülsz itt?
Bármelyikünk képei nélküli is megvan ez a topic (én sem vok kivétel), annyit nem ér hogy menjen a vita.
Nekem is volt képem a nemzetközi szekcióban a National Geographicnál, írtak is rólam. Ennek ellenére nem érzem azt, hogy ha itt nem írnak a képemre akkor világvége van, sem ez a fórum, sem pedig bármely másik nem mérvadó objektivitás szempontjából(nem is lehet "egy" felület) hogy egy adott kép milyen értéket képvisel, hiszen ahány hely annyi szempont/ízlésvilág stb. -
Chapel
addikt
Szöcske 1280
-
Chapel
addikt
törölhető
-
Chapel
addikt
Köszönöm, örülök hogy tetszenek!
Igaz amit írsz Kornél, valóban ritkás az előtér, de páromnak nagyon tetszett, így felraktam, a rózsabogárnál valóban kicsit belóg a szél, de annyira nem éreztem vészesnek
-
Chapel
addikt
válasz
sztyui2 #37318 üzenetére
Szóval csak marketing jelleggel dobod a képet, értjük
Amúgy én szeretem az ilyen "ötlet" képeket, tökéletesen alkalmasak arra hogy aktívan és jó hangulatban elteljen az idő, nekem is vannak ilyen irányú képeim,ez nekem tetszik, fun és sztyui féle hozzáértő utómunka
Nekünk is lesz fotózás, videózni is akarok,meglátjukJa ez mindenki másnak szól!
Hévíz és annak környékén leszek jövő héten, valami ötlet/tipp valakinek hogy merre menjek, hol van fotózni való dolog? -
Chapel
addikt
Az objektív vélemény nyílvánítás lenne a topic célja.
-
Chapel
addikt
törölhető
-
Chapel
addikt
-
Chapel
addikt
válasz
kricsi81 #36409 üzenetére
Ez 3 hónapja volt aktuális, ami akkor elérhető áron volt számomra az kb. 3 db volt amiből 1 nem volt aktuális a másik 2 pedig 80-100 ezer(!) expóval volt.
Amúgy 550D-t már nem hiszem h elcserélném akár 50D-re sem, egyrészt a bitang 1.040.000 pixeles kijelző miatt (makrónál NAGYON jó) másrészt videózgatok is, ami végképp egyértelművé tette a dolgot -
Chapel
addikt
-
Chapel
addikt
Végre valahára a kis napsütés hatására előbújt pár igen félénk ízeltlábú
Egyenlőre alig 1-2 példánnyal találkoztam, még szemezgetek a képek közül, de végre kipróbálhattam az új vázat! (550D)
A 60mm most sem tette éppen egyszerüvé a vadászatot, de hát akkor meg hol marad a kihívás -
Chapel
addikt
Régebbi, pentaxos kép mai szemmel/utómunkával.
-
Chapel
addikt
válasz
Sir Riccio #35739 üzenetére
Első próbára teljesen jók, a kedvencek 5,6,8
Bird is the word
-
Chapel
addikt
Még az első fotózásról,2009-ből.
-
Chapel
addikt
Mit találtam ma a National Geographic honlapján...nem is tudtam róla hogy kirakták
(Ha minden igaz februárban összejön egy 500D és újra csatlakozom a táborhoz)
-
Chapel
addikt
Köszi srácok a tippeket, CCD hibás lesz a dolog, csak közben elfelejtettem beírni
-
Chapel
addikt
Off
Nem találtam megfelelő fórumot, így jobb híján ide dobom, ha valaki tudja a megfelelőt akkor term töröltetem.
Egy barátom Lumix kompaktja, ilyen képet gyárt és mutat a kijelzőn. Fókuszt talál, minden "rendben" de kép mégis így néz ki, ötletek hogy mi baja lehet?
-
Chapel
addikt
Előástam régi képeimet, még Pentax-os időkből. (a gép nélküliség átka h újra és újra mazsolázom hátha van ami felett elsiklottam) Nos ez is ilyen a Margit szigeten Ropi valamit nagyon fotózott, én meg őt egy pocsolyában
Szóval nem PS szűrő vagy effekt hanem, a pocsolya volt a layerSztyui: ez nálad simán új gyakorlat, de persze az ötlet jópofa és szép kivitelezés
-
Chapel
addikt
Karima: régebben volt de aza duplacseppes nagyon tetszett!
Mindenkinek köszi aki írt a szöcskés képemre, kicsit elmaradtam a válasszal
-
Chapel
addikt
Ugyan már jó ideje nem fotózom azért elő-elő szedek régi képeket amikben látok fantáziát, ez is egy ilyen, úgy éreztem nem a kuka kategória...sztem
(2x raktam fel mert nem akartam elhinni hogy ilyen zajosan hagytam..aztán rá kellett jönnöm hogy ez a flickr idióta élesítése)
bLaCkDoGoNe: Eszméletlen hely, micsoda kincs, gratu a képhez és a helyhez, valóban jó lett volna egy nagylátós "üveg alulról" kép, de már ez is mutatja micsoda sci-fi hely ez, gratu!
-
Chapel
addikt
-
Chapel
addikt
Személyes okok miatt megkellett válnom tőle.
-
Chapel
addikt
válasz
sztyui2 #33216 üzenetére
Értelek, csak azért mondom mert a felszerelés másodlagos dolog,még makrónál is.
Pl. ő kompakttal csinálja a makróitJó cucc az, irigykedem is, nekem már sajna nincs fotóscuccom
-
Chapel
addikt
válasz
sztyui2 #33206 üzenetére
Hát én most kicsit szigorúbb lennék, sztem nem bánod a dolgot
Az elsőnek a színvilága és hangulata tetszik, de engem spec zavar h nagyon kevés az éles pont a képen.
A másodiknál én nem látok benne sokat, megy ez neked sokkal jobban is majd kis gyakorlás utánEz csak egy tipp, de ha valakinek nincs makró obija sokszor jobban jár ha kölcsön kér egy kompaktot. Ezt párom 25k-s kompaktjával csináltam, kb 0 utómunka van rajta!!
Link 2-3cm-es pók. -
Chapel
addikt
off
eladó sorba került a 70-210-em
forceberg: egészen rajzos hatású lett, kicsit sok sztem az utómunka, amúgy a 2. lepkét is túlélesítettnek érzem, de mondom sztem ez a flickr hülyesége
-
Chapel
addikt
Off:
Mivel erre vonatkozó topicot nem találtam, így kérdezem, valaki tud mondani egy helyett ahol korrek módon lehet dslr gépeket bérelni 2-3 napra? (a google-t én is ismerem még mielőtt valaki, saját tapasztalat érdekelne!)
-
-
Chapel
addikt
Egyetértek Fejóval, sok embernek a "legjobb" képe sem üti meg a szintet, ezért kéne figyelni h legalább a jókat rakjuk...de így h előre közlöd h szar....
Le lett ez már irva 1000000x SZELEKTÁLNI!!!
Nincs azzal baj h kezdőként sok kuka képet gyárt az ember, ez természetes. A gond az h amikor már szerinted sem üti meg a szintet akkor mi miért nézzük?
Nem lecseszés, inkább jó tanács! -
Chapel
addikt
válasz
#31757056 #32693 üzenetére
Ez sajnos igaz, ime az általam ismert legjobb HDR-es arc, na Ő a profi kategória
Mindig nyálcsórgatósak a munkái!! -
Chapel
addikt
válasz
Palesz191 #32560 üzenetére
Pici Lighroom-al, unatkoztam,rem nem gond
-
Chapel
addikt
válasz
kabostitanil #31730 üzenetére
Ha jól vettem ki szavaidból megnézted a Flickr oldalam?
Ha erről van szó akkor igazán örülök,köszönöm a dicsérő szavakat!
Semmi "extra" nincs benne, katt a nevemre és ott az adatlapomon láthatod hogy milyen gépem/obim van
Illetve nézd mindig Flickr-nél oldalt a "tag"-eket mert minden képemnél ott van hogy milyen váz/obi stb-vel készült!
-
Chapel
addikt
válasz
norbee2244 #31724 üzenetére
Csak a kíváncsiság miatt...a 2. képeden mi a téma? Vagy véletlen töltötted azt?
A 3.on pedig nagyon megvágdostad az autót, erre figyelj!
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest