- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
cOxeR
Ármester
válasz Sir Riccio #46398 üzenetére
Sosem vettem a fáradtságot, hogy utánanézzek... de elhiszem. Majd én is így méretezek.
-
BPY-097
csendes tag
[link]
Mi a véleményetek erről a gyerekportréról? -
Morgal
aktív tag
válasz forceberg #46401 üzenetére
Jó maga az ötlet, ilyeket inkább nem is írok, hogy már láttam ilyet - mert már mindent lefotóztak úgyis. A kompozíció és a nap elhelyezkedése is jó viszont ennek a fotónak az a hibája, hogy csak egy kicsit kellett volna lentebbről fotóznod vagy máshova állítani az élességet, mert így nagyon a szélére esik a téma és olyan hatást kelt mintha belevágtál volna - ugye az agyunk alapból folytatja és kiegészíti az ilyen félbevágott dolgokat.
Ez nagyon jól sikerült!
[ Szerkesztve ]
-
ballington
addikt
válasz Sir Riccio #46394 üzenetére
Kicsit "Always Coca-Cola" érzésem támadt, amikor erre a képre néztem.
Jók lettek.Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
m3ss
veterán
-
Morgal
aktív tag
Erről tudnátok véleményt mondani?
-
Morgal
aktív tag
válasz radi8tor #46422 üzenetére
Tudom, hogy ide kész fotókat vártok, de ez valójában egy tesztfotó volt néha ott a kép alsó részén úgy alakul a nap, hogy ilyen fény-nyalábok jönnek létre, na majd azt szeretném lefotózni. Sajnos a horizont az baromi gagyi, ugyanis ezt egy 70-200 F4-el fotóztam egy 14. meleti panelből a horizontot is próbáltam belevenni, de eléggé rontottt a képen. Próbálom ezt a jó fényt majd elcsípni meg hát jobb felhők sem ártanának.
Bár azon is gondolkoztam, hogy kimozdulok a városból vagy a paneldzsungelt is beleveszem.
[ Szerkesztve ]
-
Sir Riccio
addikt
Köszi mindenkinek! Kicsit le kéne jönni erről a gabonaföld dologról, most már más környezet után kell majd néznem.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Karima
őstag
válasz Sir Riccio #46398 üzenetére
Feltettem fb-ra a képet az általad leírt paraméterekkel, de sajna így is elég gáz lett a minősége Hiába, az fb nem erre való
[ Szerkesztve ]
-
forceberg
veterán
Köszönöm a hsz-eket!
Direkt raktam a kép legaljára az éles részt. A lentre több témával két gond van, vagy ugrik az ég egy része, vagy távolabbra kell a fókuszt állítani, akkor meg a DOF ugrik.
Ha meg lentebbről fotózol, akkor sokkal keskenyebb sáv lesz majd a búzatábla a képen.Larry303: bőven pluszban volt a clarity.
(#46418) Sucuka: jó kis pillanat ez, talán a rács a zavaró, de ízlés kérdése, a színvilág is kiváló!
Nekem régebben így szerették egymást :
[link]http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Sucuka
senior tag
válasz j.bravo #46392 üzenetére
Átolvastam az említett topikból néhány oldalnyi hsz-t, sajnos a legelső képek már nem elérhetőek, de én maximálisan támogatom, és benne lennék a folytatásban. Aki szerint szintén újra kéne éleszteni, az szerintem íron ebbe a topikba egy hszt, amiben egy "szavazatot" is lead a leendő új játékmester nevével... Én már írtam is.
-
Sucuka
senior tag
válasz forceberg #46426 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből.
Nagyon remek kép a tiéd is komoly "arcot" vág a macsek
A ráccsal nem tudtam mit kezdeni, egyfajta védelmi célt szolgál különben nem lenne kert... A színvilágot egy netről töltött free preset kicsit megpiszkált változata adja.[ Szerkesztve ]
-
VIPowER
őstag
Chapel:
m3ss:
j.bravo:Valóban nem vagyok nagy természetfotós.
Most is csak azért mentem ki mert napozott a szomszéd lányka.
Hogy rajta mi volt a téma, azt ti nem láthatjátok.
Viccet félretéve a virágot akartam fotózni, csak rátelepedett egy méh, és nem akartam megzavarni.
KB 1 év múlva jövök új fotóval (elvileg).
Köszönöm az észrevételeket. Asszimiláltam. -
Balinov
titán
elnezest az off-ert, de segitene valaki annak az oldalnak a cimevel, ahol adott vaz es/vagy obi-val keszult kepekre lehet Flickr-en keresni?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz ballington #46431 üzenetére
Nekem - és valószínűleg a többieknek is - kicsit elfogyott a hobbira szánható időm, elég sokszor csak az archívumomban turkáltam az adott, heti témának megfelelő kép után... De a topikot nagyon szerettem, kötelező volt értékelni, így mindig kaptam véleményt a képeimre, amit itt hiányolnak (hiányolunk) páran. Ha feléled csipkerózsika álmából, igyekszem újra részese lenni...
Holnap majd jól beletépünk...
-
szaby_gyerek
tag
(#46421) Morgal: A színek szépek, viszont nem igazán van téma. Olvastam, hogy ez egy tesztfotó. Rendben lesz ez, csak rendes horizont kell és egy kivehető, érdekes sziluett.
(#46418) Sucuka: Szép pillanat, szép színekkel. Sokan elcsépeltnek tartják a kisállatos képeket, de ahogy látjuk, lehet ezt jól csinálni.
(#46394) Sir Riccio: Nagyon jó képek, gyönyörű mindegyik. A személyes kedvencem a második. Viszont kezdem úgy érezni, hogy te bújtatottan a mezőgazdaságot akarod reklámozni. Hirtelen három sorozat is eszembe jut, amin hölgyek és mezők vannak, és persze azért ugrottak be, mert kiemelkedően szép sorozatok.
-
m3ss
veterán
válasz Morgal #46421 üzenetére
valamit en is hianyolok rola, horizontot foleg. amugy nagyon klassz az egbolt, elesseg es utomunka.
(#46418) Sucuka szinek tenyleg jok, korlat nyilvan nem hianyzik de aranyos pillanat nagyon
bejott nagyon nekem is most a kutyas kepek szinvilaga, ugyhogy eloturtam egy hasznalhato regebbi kepet utomunkazni. sajnos levelek elesseget hazavagta a tomorites...
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
törölt tag
válasz Karima #46425 üzenetére
En is megprobaltam a teljes merettel es a 2048 pixeles hosszu oldallal is. Mindket esetben 40 akarhany kbyte korulire nyomta ossze az eredetileg 1.95 es 1.57 megabyte-os kepeket... Annak idejen pedig elkezdtem szerkeszteni egy facebook-os oldalt en is mert ugyebar ez a divat, de a csapnivalo minoseg miatt vegul feladtam...
-
csakb
őstag
Nem értek hozzá, de nekem lehet, hogy jobban tetszene, ha kicsit kevesebb, és kicsit melegebb fénnyel lenne megvilágítva a párocska. Így egy kicsit atomvillanás-jellegű. Az asztal talán túl sokat kapott, nekem mindig a csetreszekre vándorol a tekintetem. Amúgy tetszik a koncepció.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sorozatok