- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
Mert eléggé elkezdődött a krvanyázás, mikor még nem ez volt a terv. Aztán a szokásos trükk lett. Csináltak egy hajmeresztőt, amiből tudnak engedni, ha balhé van. Mert ők lám, kompromisszumkészek. Itt most minden fillér kell nekik, jövő évtől rettegés van. Ezt inkább nem vállalták be.
-
RR-13
őstag
Mivel sokakat érinthet, ezért azt gondoltam, hogy egyértelmű volt, hogy csak összefoglaltam (mindenkinek is), hogy pontosan hogyan alakulnak a jogszabályok alapján az illetékfizetési kötelezettség, mert nem olyan egyértelmű, ahogy elsőre gondolná az ember.
Nem állítottam az ellenkezőjét mint, amit te írtál, ha olvastad, akkor láthattad, hogy tisztában vagyok vele, hogy melyik kiállítási ok alapján lesz illetékmentes a személyi, hiszen írtam ezt is:
"Az illeték fizetése alóli kivételek meg az alábbi rendelet módosított változatának 36/A. §-ban olvasható.."
Én pl. nem cikkekben olvastam csak a díjakat, és a kivételeket, hanem az összes érintett jogszabályt ismerem, azt is, ami nem jelent még meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- Okos Otthon / Smart Home
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tudományos Pandémia Klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest